Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI

<< < (138/278) > >>

SlowRider:

--- Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 21:13:16 ---jaka je al jos uvjek nije dovoljno jaka za zivcanog stalkera koji ima duplo slabiji setup a pojede ju za dorucak.Treba luna popatati jos puno zganaca da uspije prestici mocnog stalkera. :beah:

--- Kraj citata ---

Kao prvo, tebi kad pukne kevlar, veca je vjerojatnost da ce prouzrociti stetu u prijenosu  :thefinger:

Kao drugo, sad ce te luna pozderat za sva 3 obroka dnevno i ukljucujuci uzinu ;). A bogami i moj rox nije vise stari, dosta mi je krstarenja  :thefinger: :thefinger:

A kad nabacis replicu, morati ces staviti paletu cigli na prednji kraj da bi normalno krenuo  :laughing4: :la:  :toothy12:

--- Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 21:27:45 ---
--- Citat: aprilija top - 09 Studeni, 2008, 21:22:01 ---bez brige 2t nova sj je tu trokanja vise nema i polutke su tu sr 150 moze slobodno na start ak treba a ici ce i luna kad se poslozi da dode over range

--- Kraj citata ---

e moj apriliatop kaj bi ja dao da imam overrange ili bar duzu getribu.Di bi mi bio kraj onda.I bez toga sam popapao sa replicom nekoliko sp-ova 180 do 120 po satu bez nekog velikog truda.

--- Kraj citata ---

Sto bi bilo kada bi imao due+ na Stalkeru, o jacem nema potrebe?  :o :o :o
 :laughing7:

robert:
evo jedan mali update! danas sam dobio plastiku satova sa ugrađenim termometrom nazad! kad uhvatim malo vremena montiram na skuter!
jest da ledice nisu najravnije postavljene ali to me ni najmaanje ne smeta!

pajo:
i meni bi dobro došlo nešto tako.a disi stavio na cilindar za teperaturu???ja sam mislio kupit neki termostat ko onaj što mjeri vamjsku temperaturu e sad neznam kako bi funkcjoniralo??

robert:
ovaj senzor od termometra ću prvo isprobati na šerafu cilindra! ako to bude radilo kako treba onda ostaje ako ne onda kemijamo dalje!

PROOF:
lijepo lijepo..a kako "ono" napreduje?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju