Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Luna 50 vision - totalna prerada KOMENTARI
2TDottore:
slow i roby aj mi samo objasnite kak ste uspjeli tak unistit kevlara nakon par tisuca kilometara.ja svog imam vec 3 godine i neznam kolko ima kilometara ali ima sigurno duplo vise nego vasi. i kad ga pogledas skoro je ko novi. :dontknow:
robert:
pa kako ću ga molim te uništiti? montiraj, pali i vozi!
SlowRider:
--- Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 19:44:11 ---slow i roby aj mi samo objasnite kak ste uspjeli tak unistit kevlara nakon par tisuca kilometara.ja svog imam vec 3 godine i neznam kolko ima kilometara ali ima sigurno duplo vise nego vasi. i kad ga pogledas skoro je ko novi. :dontknow:
--- Kraj citata ---
LOL
pa ja znam x ljudi kojima je pukao nakon 2 zavoja, jednostavno losa serija. Meni je jedan pukao jako blizu 5000, a drugi je vec imao malo ostecenje prije 5000....
sfreak:
--- Citat: SlowRider - 09 Studeni, 2008, 21:00:27 ---
--- Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 19:44:11 ---slow i roby aj mi samo objasnite kak ste uspjeli tak unistit kevlara nakon par tisuca kilometara.ja svog imam vec 3 godine i neznam kolko ima kilometara ali ima sigurno duplo vise nego vasi. i kad ga pogledas skoro je ko novi. :dontknow:
--- Kraj citata ---
LOL
pa ja znam x ljudi kojima je pukao nakon 2 zavoja, jednostavno losa serija. Meni je jedan pukao jako blizu 5000, a drugi je vec imao malo ostecenje prije 5000....
--- Kraj citata ---
daj zamisli to...ajme kako bi nekom jebao mater...
luna je prejaka jednostavno...snaga se oseca ;D
2TDottore:
--- Citat: SlowRider - 09 Studeni, 2008, 21:00:27 ---
--- Kraj citata ---
LOL
--- Kraj citata ---
onda ja sad kad kupim novi stari ne bacam sigurno jer tolko je dobar da mi je priraso srcu a i tolko toga smo prosli zajedno i sta je sve trpio a tako dobro se jos drzi. :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju