I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
evo vako, cuo sam da se to moze napravitpa jeli itko to ima ili zna kako se to moze napraviti?
ako nevjerujes curi bolje je ostavi
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
ili ako ima flat internet opciju ako misliš da te prati rija obično kad pričaš čuješ jeku onda znaš šta slijedi
to skoro uvijek cujem kada pricam
mozete pogledati to na ovu semu! *#06* I ispod imei-a imate jos neke brojeve i jednu / crtu, iza te crte pise vam broj kolko vas je puta pratilo
kod nas operater ima opciju na svojoj stranici ...M tu sam ...upises broj mobitela i jednom dobijes kod koji tamo upises i sljdeci put kad god odes na stranicu i upises taj broj mobitela pokaze ti na karti pomocu gps tacnu lokaciju ....
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
jel to onda funkcionira i dok izgubiš/ukradu ti mobitel?jer frendu nisu htjeli locirat xperiu jer ju je platio 995 kn...jer ispod 1000 kn njim se ne isplati radit postupak lociranja
ako se mob moze locirat, policija nemoze odredit jel nekome mob od 800kn jeftin ili skup, kad ti neko ukrade mob nije ti cesto do mob vec do onoga sta si ima na njemu stoga bi oni trebali svaki locirat
Ja svoj mobitel u slučaju da mi ga ukradu, mogu naći preko neta i čak ga mogu odmah zaključati šifrom telefona. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ajd budi srce pa i nama ostalima objasni kako,šta, da i mi to imamo