Ostalo > Foto, video, music...

NEVJEROJATNA BRUTALNOST POLICIJE!

<< < (4/10) > >>

sladjan94:
Ovi policajci su najvece pi*ke!!Oni i izudaraju narod od straha da ce ih neka budala namlatit vidis da su ko sumanuti kad udaraju a i svi debeli i uhranjeni ko stoka majku im lopovsku!!!Sve pobit!!

Loris Ri:

--- Citat: Johnny iber - 08 Veljača, 2012, 21:34:49 ---To sigurno! bar njih 70 %
Ali kad nemozes protiv policije nista... samo sjest i plakat

--- Kraj citata ---
opiranje uhicenju....mater im je*em... :angry7:

B.E.R.O.:

--- Citat: Road runner - 08 Veljača, 2012, 20:45:21 ---koji imbecili od murijaka e da meni samo jedan takav doleti da je sam i da smo negdje gdje nema ljudi i da me počne lemat za njega se više nikad nebi čulo i niko nebi znao di je nesto

--- Kraj citata ---
Jedina pametna!!!
 :icon_thumright:

Mamu im j**** u picku svima od reda i onima postenima ako ih ima!!!
Sugavci jebeni mene da izlemaju kad bi izasao nasao bih ga i to bi mu bilo zadnje na svijetu!!!
Fuj picke sugave!!!
 :angry7: :angry7:

Tomi_ZG:

--- Citat: Josip - 08 Veljača, 2012, 21:45:14 ---ali to je policija, i nemozes protiv njih, mozes samo gledat kako ces sta manje batina dobit, to je realnost KOJA JE ZALOSNA!

--- Kraj citata ---
Sve gledam i nevjerujem koja gamad,al ne brini,bude i njih jednog dana dočekal ludi kmica iza ćoška u uličici i sprašil im metak u ćelenku

Ruff Ryder:

--- Citat: Josip - 08 Veljača, 2012, 21:45:14 ---kad vidis ovako nesto samo se zgrozis

kad bih naletio na ovako nesto skamenio bi se jer ovo je miljama daleko od brutalnosti, ovo je IZIVLJAVANJE!!!!

covjek ispadne iz auta, a decki kolektivno cipelarenje  :dontknow: :icon_scratch:

onda se cudimo kad na tv-u vidis udarne vijesti da je nekog policajca izmasakriralo?!

ko zna kako i kome se sve zamjere, i onda covjek kad im vrati ispadne ovakav i onakav

veliko sam zlopamtilo, inatan i u ovakvim situacijama osvetoljubljiv, i nebi bira nacine da im se "oduzim"

ali to je policija, i nemozes protiv njih, mozes samo gledat kako ces sta manje batina dobit, to je realnost KOJA JE ZALOSNA!

--- Kraj citata ---

kaj mu se nemre nista ? sigurno sece cucka il nes po noci.. skupi se vas par palice itd i na cosku ga malo naderete haha sma ce vikat ja sma policajac hahahaha pa mu to vise nece past na pamet   :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju