Ostalo > Foto, video, music...
NEVJEROJATNA BRUTALNOST POLICIJE!
anteMK:
nije to nis cudno, kad u americi svaki kreten moze bit policajac
Road runner:
koji imbecili od murijaka e da meni samo jedan takav doleti da je sam i da smo negdje gdje nema ljudi i da me počne lemat za njega se više nikad nebi čulo i niko nebi znao di je nesto
Loris Ri:
osto sam bez rijeci....
Johnny iber:
--- Citat: IGi-AeroX - 08 Veljača, 2012, 20:32:58 ---treba njegovu djecu tako tuc kad oni naprave prekrsaj.nisu njihova djeca nimalo drugacija u americi.amerika brate,svaki je bar jednom imo neku vrstu droge u ruci
--- Kraj citata ---
To sigurno! bar njih 70 %
Ali kad nemozes protiv policije nista... samo sjest i plakat
Josip:
--- Citat: Johnny iber - 08 Veljača, 2012, 21:34:49 ---To sigurno! bar njih 70 %
Ali kad nemozes protiv policije nista... samo sjest i plakat
--- Kraj citata ---
kad vidis ovako nesto samo se zgrozis
kad bih naletio na ovako nesto skamenio bi se jer ovo je miljama daleko od brutalnosti, ovo je IZIVLJAVANJE!!!!
covjek ispadne iz auta, a decki kolektivno cipelarenje :dontknow: :icon_scratch:
onda se cudimo kad na tv-u vidis udarne vijesti da je nekog policajca izmasakriralo?!
ko zna kako i kome se sve zamjere, i onda covjek kad im vrati ispadne ovakav i onakav
veliko sam zlopamtilo, inatan i u ovakvim situacijama osvetoljubljiv, i nebi bira nacine da im se "oduzim"
ali to je policija, i nemozes protiv njih, mozes samo gledat kako ces sta manje batina dobit, to je realnost KOJA JE ZALOSNA!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju