Ostalo > Foto, video, music...
NEVJEROJATNA BRUTALNOST POLICIJE!
IGi-AeroX:
--- Citat: Ruff Ryder - 08 Veljača, 2012, 22:08:40 ---kaj mu se nemre nista ? sigurno sece cucka il nes po noci.. skupi se vas par palice itd i na cosku ga malo naderete haha sma ce vikat ja sma policajac hahahaha pa mu to vise nece past na pamet :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tako je zivi ko i svi ostali ljudi treba udisat zrak ;)
3alfa3:
--- Citat: Ruff Ryder - 08 Veljača, 2012, 22:08:40 ---kaj mu se nemre nista ? sigurno sece cucka il nes po noci.. skupi se vas par palice itd i na cosku ga malo naderete haha sma ce vikat ja sma policajac hahahaha pa mu to vise nece past na pamet :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Da vidis kad ti se 100 drotova nakon toga pocne setat po kvartu i raspitivat se di zivis. Al ne u uniformama ;D
Johnny iber:
--- Citat: 3alfa3 - 08 Veljača, 2012, 22:34:03 ---Da vidis kad ti se 100 drotova nakon toga pocne setat po kvartu i raspitivat se di zivis. Al ne u uniformama ;D
--- Kraj citata ---
Tocno to!! Ne kaze se bezveze "Mafija u Plavom"
Deny:
Ne smije me niko dirat jer mi je premijer ka brat,razumijes ti sad aaaaaaaaaa ?
JogFromYamaha:
to ti se desava kad gradani amerike nisu imali zadnjih 400 godina rat i ne drze oruzje u kuci ko kod nas
i onaj ko ga drzi je mafijas i njega murja ni ne peha
da vidis kak decki s sela kod nas posjecuju policajce kod kuce pa drze njemu informativni razgovor
a druga je stvar kaj se budale neznaju ponasati s policijom nego se pocneju naguravat s njim bezveze
ko da ti murjak dode i pocne te naguravat bezveze
a realno onaj lik kaj je potegnul pljucu na onog na motoru koji k**ra* je on cekal da neda gas i odjuri
cim bi vidio da lik otvara vrata s pistoljem nemas kaj razmisljat i po gasu pa nek on mene lovi s ford crown victoria ako moze
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju