Neko je napiso da je 75 kn scoot sport 2. Ja uvijek uzimam to ulje i uvijek je par kuna ispod 60(u jednoj auto radnji u zaprešiću), doduše zadnjeg sam uzeo negdi sredinom 12.mj i bila je takva cijena, ak je tolko skočila cijena od tada onda stvarno u k**ac
..
opet malo u off...
Cini mi se super ulje za moje potrebe, zato ga i točim, podmazuje super ali mi se nenormalno puno čađe nakuplja(neznam jel do ulja i čega, predpostavljam da je ulje)... Rastavio sam mašinu na 20 tkm, i imo sam kaj vidit, svi kanali su bili doslovce na pola zatvoreni od čađe!! Počistio sam sve, stavio novi klip i sastavio mašinu da bi mi nakon 1500 km prdnuo dihtung glave i kad sam ponovo otvorio opet sam imo kaj vidjet, opet sve puno čađe...smjesa je odlična i tih zadnjih 1500 km je napravljeno u 8. i 9.-om mjesecu, znači nije bilo hladno pa da bi to bio uzrok...
Da ne ispadne da trkeljam bezveze evo slike kak je to izgledalo nakon ovih 1500km (i u kolko je dobrom stanju cilindar nakon 22tkm, osim te čađe, - još se i tragovi honanja vide)
[/URL]