kakve se tu pi*darije pišu da to nije za ljude..
@ loris,ono kaj si linkal je cilindar koi radi ako je kubler radilica na leader bloku (quasar radilica modificirana da stane u leader blok)
nevidim razlog zašto nebi išlo, manji je hod na leaderu ali šta sad, s vxr-ovom glavom bi to trebalo funkcionirat....
mislim da je od quasara 300(278cc ako je to orginalni cilindar, a piše da je) klip 75mm a od leadera 200 je 72mm....samo 3 mm veći klip-> što znači s hodom leader radilice dobitak od samo nekih 15-20 kubika, tak da bi radilica sigurno izdržala...ali, vjerojatno je razlika u vožnji minimalna, pa sad kolko se to isplati radit, neznam...vjerojatno se ne isplati
ti pišeš takve gluposti da da bi se trebal sam bannat da te nemoram ja
ako je dulji hod radilice onda je i dulji cilindar..kak more radit to onda na radilici od leadera koja ima hod 48,6mm i quasar 300 koi ima hod 63mm?
klip bude išel do pola cilindra pa natrag dole?
leader i quasar glave se iste po kanalima,ventilima itd i pašu s jedne mašine na drugu al su bregaste različite.
druga stvar,ak se složi tih 224cc sa 75 klipom na cilindru od dvjestotke zakaj nebi bila osjetna razlika ak se osjeti razlika sa kitom od 209cc?
edit; sporCka glava (čitaj maljojzi) za leader/quasar košta 500 eura,plus još treba ti za nju bregasta (maljojzi također) ona je 185 evra plus federi ventila (maljojzi također) koi su oko 30 evra.