nego reci ti meni jel ti imas doma gumenjak i pojas za spasavanje u slucaju poplave
Gle, ja bi se snašao sigurno i nebi čekao da mi vojska dođe očistit pred kućom. A i gle, ako se baš hoćeš terat, kod nas nema teorije da se izlije more il za čega bi mi već trebao gumenjak i pojas za spašavanje... Al bome kod vas snjeg može padat, i padao je i prije, i padat će nekad u budućnosti opet.
serete bez veze
neman nikakvo mišljenje o kerumu da se razumimo i puca mi k**ra* za politiku
al bog te maza, ko je kome kriv šta se slomia i razbia? ko je tira te ljude na ulice ako se osjećaju nesposobni?
šta bi grad triba učinit? kupit 200 ralica da stoje i upotribe se svako 10 godina jedanput jer je eto palo malo sniga. zaposlit par tisuća ljudi u još nekoj drkaroškoj državnoj službi koji će sa lopatama hodat isprid vas gradom i čistit ovo malo leda i sniga?
padne 20cm sniga i odma nered i panika, novine samo trkeljaju pi*darije i stvaraju neku paniku koje nema...jebate sere mi se od toga.
i onda neke tužbe jer se neko kliznia i polomia? a jebate je ovi grad pun redukula, tribalo bi sve dodatno još lopaton po kostima
jedino lugbruguzguz kralj piči po splitu sa bijesnom škodom sa litnjim gumama u metar sniga
baš ste plačipizde
Pa točno to, kud ćeš u pm van ako nisi sposoban. Ako baš moraš idi do trgovine il zovi susjeda, sina, kćer, klinca iz kvarta nek ti odu kupit šta ti treba, daj mu cenera za pivo i nemrdaj iz kuće. Danas idem do grada, i normalno nije sve očišćeno do kraja al naravno, sto penzića je vani, šeta ćukce, mačke, il moraju u trgovinu ić zamjenit 2 kupona za 2 kune popusta i sl. I onda kad šubekne negdje i slomi kuk, onda je grad kriv.