Općenito > Servisi

Servis Egage skutera

<< < (3/3)

3alfa3:

--- Citat: Grale - 02 Veljača, 2012, 17:23:55 ---pa moreš ih na oko 2 bara napumpat...pogledaj da ti ne piše ispod sica ili negdje na kolko se pumpaju...al tak oko 2-2.2 bara bi ih trebo napumpat...

--- Kraj citata ---

Za taj skut je tak svejedno - 1,3 - 2,5 bara. Isti vrag. Mozda fakat najbolje na 2 bara pa ne brinut neko vrijeme oko toga (mjesecno tlak padne u zdravoj gumi za nekih 0,1 bar max. ako je temperatura ista)

Grale:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Veljača, 2012, 17:29:57 ---Za taj skut je tak svejedno - 1,3 - 2,5 bara. Isti vrag. Mozda fakat najbolje na 2 bara pa ne brinut neko vrijeme oko toga (mjesecno tlak padne u zdravoj gumi za nekih 0,1 bar max. ako je temperatura ista)

--- Kraj citata ---
da al on vjerojatno ima kineske gume gore... :toothy12:
@engage - a dobro za plastike na baotianu ti je dosta križni i eventualno imbus se koji nađe...i to imaš na početku i kraju plastike po jedan šaraf i to je to... ;D

JogFromYamaha:
garantiram ti da kinezi ne koriste imbuse nego samo krizne i pokoji sraf kojeg s gedorom skidas

Grale:

--- Citat: JogFromYamaha - 03 Veljača, 2012, 11:32:20 ---garantiram ti da kinezi ne koriste imbuse nego samo krizne i pokoji sraf kojeg s gedorom skidas

--- Kraj citata ---
ja sam na svojem našel jednog il dva, al je to valjda stari stavil zamjenskog... :icon_biggrin:

anton55:

--- Citat: Grale - 03 Veljača, 2012, 12:17:30 ---ja sam na svojem našel jednog il dva, al je to valjda stari stavil zamjenskog... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ili nisu imali u tvornici križnu pa stavili bitno da drži ko gleda na estetiku

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju