Općenito > Servisi
Servis Egage skutera
pralas:
--- Citat: Grale - 02 Veljača, 2012, 16:36:20 ---pa rekel sam da je malo para za servisera... još i ak mu je ulje izmjenil,znači skoro niš nije za ruke uzel...pa dobro imaš ovih lokalnih kaj ti naprave za 50 kn... :)znam,nego vidim da ih ima i po kc sad par tih sa takvim svjetolm...to je neki update dizajna batine... ;D
--- Kraj citata ---
i sta za 50 kn mu naprave,pa toliko samo svjecica kosta...i onda opet nije nista zaradio,samo je izgubio vrijeme...
jebes ti to ako si Caritas pa sve besplatno radis,nema od toga kruha
Grale:
--- Citat: pralas - 02 Veljača, 2012, 16:39:42 ---i sta za 50 kn mu naprave,pa toliko samo svjecica kosta...i onda opet nije nista zaradio,samo je izgubio vrijeme...
jebes ti to ako si Caritas pa sve besplatno radis,nema od toga kruha
--- Kraj citata ---
i dodaj cijenu svijećice za batinu na tih 50 kn ;D...jbt velim da je odlično prošo kaj se tiče servisa...jer nigdje nije ispod 120 kn sat vremena rada... :)
gumy:
netreba skidati glavu da bi se poštimali ventili, njih ukupno 2 :D
ak je samo za ruke to ok je cijena.
engage:
Pa i ja sam ocekivao vecu cijenu, al eto, 1.5 sati je radil i nije promjenio ulje jel nije bilo potrebe. Ja sam ga promjenio od servisa prije 100 km. E sad koji je motor nemam pojma samo znam da je fakat super sada. E jedino ak netko zna na koji tlak se gume pumpaju, prednji kraj i zadnji su mi poceli lupati i kad sam isao pumpat gume bile su na 0,7 bara. Ja sam ih napunio na 1,7 bara. jel to previse? E da, jednom mi se konektor od paljenlja kompletni jack otkopcao i mislio sam da je totalno crko. Al nakon dva sata mozganja uvidio sam kvar. E sad to je druga prica kolko sam plastike trebao skinuti dok nisam dosao do konektora.
Grale:
pa moreš ih na oko 2 bara napumpat...pogledaj da ti ne piše ispod sica ili negdje na kolko se pumpaju...al tak oko 2-2.2 bara bi ih trebo napumpat...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju