Općenito > Servisi
Servis Egage skutera
engage:
Prije svega pozdrav forumašima.
Prije 6 mj. u Pevecu sam si kupio skuter engage http://www.jiajue.com/proInfo.aspx?id=1 i mogu reci da sam ful zadovoljan do neki dan dok motorić ise nije bio pouzdan. Dakle gasio se svakih 100 metara a odlazk na cestu značilo je igranje životom jel se nije moga voziti brže od 35 km h. Sve u svemu da skratim, u svetoj nedelji servis silvio je servis za engage skuter i odem ja tamo. Serviser mi je poštelao ventile i karburator, stavio novu svijećicu i motor nakon sto sam skinuo elektronsku blokadu ide skoro 70 km h. Vuce bas onako kako bi trebao. Servis mi je naplatio 150 kn i da je tražo i vise nebi se bunio jel stvarno ga je ok sredio. Evo linka od servisa :biker2: http://www.moto-servis-silvijo.hr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=8
Grale:
to je sad nova vrsta baotiana? nije puno para ti zaračunal,jer je servis,ali kod nekog ko radi na fuš si mogel za manje novce to sredit... ;D
JogFromYamaha:
to je gy6 masina klasicna ko na batini
pralas:
--- Citat: Grale - 02 Veljača, 2012, 10:15:42 ---to je sad nova vrsta baotiana? nije puno para ti zaračunal,jer je servis,ali kod nekog ko radi na fuš si mogel za manje novce to sredit... ;D
--- Kraj citata ---
aj ko bi mu uzeo manje od 150kn? ::)
jedino da mu najbolji prijatelj slaže motor...
znaci po tvom bi mu netko ko radi u "fušu" za 100kn bi trebao promjeniti svjecicu koja je cca. 40kn,zajebavati se s karbom,skidati glavu ovo ono stelat ventile...i koliko je u profitu za to sto se zajebavao?
150kn je taman za nekog ko radi u "fušu" a serviser bi mu trebao vise naplatiti
Grale:
--- Citat: pralas - 02 Veljača, 2012, 16:33:25 ---aj ko bi mu uzeo manje od 150kn? ::)
jedino da mu najbolji prijatelj slaže motor...
znaci po tvom bi mu netko ko radi u "fušu" za 100kn bi trebao promjeniti svjecicu koja je cca. 40kn,zajebavati se s karbom,skidati glavu ovo ono stelat ventile...i koliko je u profitu za to sto se zajebavao?
150kn je taman za nekog ko radi u "fušu" a serviser bi mu trebao vise naplatiti
--- Kraj citata ---
pa rekel sam da je malo para za servisera... još i ak mu je ulje izmjenil,znači skoro niš nije za ruke uzel...pa dobro imaš ovih lokalnih kaj ti naprave za 50 kn... :)
--- Citat: JogFromYamaha - 02 Veljača, 2012, 16:08:19 ---to je gy6 masina klasicna ko na batini
--- Kraj citata ---
znam,nego vidim da ih ima i po kc sad par tih sa takvim svjetolm...to je neki update dizajna batine... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju