Općenito > Maxiskuteri

Koji remen izabrati za maxi skutere? (master 500)

<< < (7/9) > >>

pitaNS:
neku preporuku za navedene remene i dimenzije??

steeef:
dayco ili serijski..

pitaNS:
malko me odbija to što je dayco kevlar, mislim koji će mi đavo kevlar...a i širina mu je 28mm, a izmerio sam postojeću širinu 26,3mm..nešto mi se čini da je fabrički remen ipak u širini 27mm a ne 28 kao što je dayco...
serijski je možda i najbolje samo što ga trebam poručiti pa čekati a lepo vreme stiže..  :sad1:

steeef:

--- Citat: pitaNS - 28 Veljača, 2012, 00:11:25 ---malko me odbija to što je dayco kevlar, mislim koji će mi đavo kevlar...a i širina mu je 28mm, a izmerio sam postojeću širinu 26,3mm..nešto mi se čini da je fabrički remen ipak u širini 27mm a ne 28 kao što je dayco...
serijski je možda i najbolje samo što ga trebam poručiti pa čekati a lepo vreme stiže..  :sad1:

--- Kraj citata ---

dayco je i za vxr siri nego seriski i radi najnormalnije..a tu po dimenzijama je najblizi seriskom..

pitaNS:

--- Citat: steeef - 28 Veljača, 2012, 09:48:04 ---dayco je i za vxr siri nego seriski i radi najnormalnije..a tu po dimenzijama je najblizi seriskom..

--- Kraj citata ---

dvoumio se danas između Dayco kevlar i Malossi kevlar i reko ajd da ne škrtarim za 10eur poručim Malossi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju