Općenito > Maxiskuteri

Koji remen izabrati za maxi skutere? (master 500)

<< < (8/9) > >>

ivanm:
danas sam vidio kak se dečku na apriliji 50ki dayco kevlar raspao u 1000 dijelova nakon 2500km na base setupu i ne znam dal bih ga kome mogao preporučiti.. :omfg:

pitaNS:

--- Citat: ivanm - 28 Veljača, 2012, 18:22:51 ---danas sam vidio kak se dečku na apriliji 50ki dayco kevlar raspao u 1000 dijelova nakon 2500km na base setupu i ne znam dal bih ga kome mogao preporučiti.. :omfg:

--- Kraj citata ---

ih kad sam video novi post već sam mislio da neko piše kako je malossi kevlar za 500cc golo g...  :la:

Znaš kako ivane, meni se do sad raspadao Furioso u param parčad i ostavio me na putu, malossi kevlar mojom greškom, itd itd...sve je to neki sklop okolnosti pod kojima se remen raspadne i ne mora nužno značiti da je remen nekvalitetan..
Ono što sigurno i pouzdano znam je da je Furioso kaiš samo za neprijatelju pokloniti!!

malossi je malossi pa ako se i on raspadne onda će se svaki raspasti...

steeef:
kevlar da al obični ne..i na vx/r dyco radi kak teba i dura isto tak..a recimo frendu se dogodilo da mu je seriski na st 125 drisnul za par hiljada..valjda se svakom dogodi greška jbg..ko i malossi kevlar također.

pitaNS:
može pomoć..
Kupio sam napokon Malossi kevlar šifra 6112856 za Aprilia Atlantic 500cc Sprint model...dimenzija mu je 1034x14x26,5mm...Po dimenzijama je jako blizu fabričkog remena koji sam izmerio da je 26,2mm i dužine čak 1036mm...

Čim sam sklopio i upalio motor iz dekle je jako cvilelo i strugalo...odma sam ga ugasio i skinuo da vidim šta je u pitanju...Kaiš se potpisao o deklo prenosa s unutrašnje strane....tj kao da je dugačak pa su ga zadnje polutke izbacile 5mm van

Šta je tu sad fora ne kontam??? napominjem da je sve montirano kako treba, sa svim podloškama koje idu uz varijator i kvačilo na master 500cc mašini...

sikirica:

--- Citat: MALES SR180r - 23 Veljača, 2012, 14:22:07 ---mislim da nebi smjelo niš drugo razvalit....

btw:meni je na bautijanu puko remen na ful speedu i to u zraku jer sam na 55-60kmh namjerno naletio na hupser i kak me bacilo u zrak čujem kak se mašina zavrti u iber i neke rokne,reko radilica je ziher....a ono puko remen i razvalio komad dekla....al to je bautijan,na svakom normalnom skuteru se to ne dogodi.... :toothy3:

--- Kraj citata ---

meni se je rascvjeto na 115km/h, ostetilo mi je jedan zub na onoj prednjoj remenoj ploci, nije bila dobro zavidana pa je setala i eto 320kn sam bio laksi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju