Općenito > Maxiskuteri

Koji remen izabrati za maxi skutere? (master 500)

<< < (6/9) > >>

josix:

--- Citat: steeef - 23 Veljača, 2012, 10:32:30 ---
fizički on je uvijek ok,bar na oko osim ak ne pukne..

--- Kraj citata ---

eeeem, a jel može neko reč, kad pukne, jel ti največi problem kaj si ostal na cesti,
il si trebaš počupat kosu jer je u nutra još kaj smrdano osim remena?

MALES SR180r:

--- Citat: josix - 23 Veljača, 2012, 14:12:18 ---eeeem, a jel može neko reč, kad pukne, jel ti največi problem kaj si ostal na cesti,
il si trebaš počupat kosu jer je u nutra još kaj smrdano osim remena?

--- Kraj citata ---

mislim da nebi smjelo niš drugo razvalit....

btw:meni je na bautijanu puko remen na ful speedu i to u zraku jer sam na 55-60kmh namjerno naletio na hupser i kak me bacilo u zrak čujem kak se mašina zavrti u iber i neke rokne,reko radilica je ziher....a ono puko remen i razvalio komad dekla....al to je bautijan,na svakom normalnom skuteru se to ne dogodi.... :toothy3:

steeef:
nekad prođe bez posljedica al zna i napravit sranje i radilicu bacit u ekscentar.

pitaNS:
u pravu ste, po manualima piše na svakih 10.000 menjati remen...
Verujte mi, drži on i posle 20.000 km-a ali pitanje je dana dokle će...s druge strane kad sam otvorio deklo video sam da se dosta rastegao pa uzrokuje da klizi prilikom starta i cvili za popizdeti...Menjam ga definitivno pa ću uzeti ili Atena ili Original piaggio...Atenu mogu pre da nabavim..

pitaNS:
Jel zna neko dimenzije serijskog remena za Apriliu Atlantic master 500cc?? hvala..tražio sam na easy parts ali nema dimenzija...

Imam sledeće u ponudi:
1. 26.5X14X1034 X KEVLAR MALOSSI - 70 eur
2. 28X1036 DAYCO KEVLAR - 60 eur
3. 27X14,5X1038 ATHENA - 60 eur
4. 26,5X14,5X1008 ATHENA - 57 eur

Izmerio sam dimenzije remena koji mi je na skuteru 26,3x1035mm ali ne znam koliko se ustvari remen isteglio i koliko se ustvari potrošio...Kontam da je fabrička širina bila 27mm ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju