Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Aprilia sr 50 wheelie 5,6 km
igor.sb:
--- Citat: marjan.vxr - 30 Siječanj, 2012, 13:00:38 ---slazem se s tobom za kocnice, ali upravljivost mi je boze sacuvaj ako ga dugo nisan vozia pa onda iden djir..
treba se dosta naviknuti jer mi ful drukciji od runnera itd. e sad jedno pitanje posto i ti imas sr-a. jeli ga mozes voziti bez ruku ko svaki drugi normalan skuter? ja ne. pogotovo na malim brzinama, pocne padati u jednu stranu i jaaaako tesko ga izravnas.. i jos nesto, kad mi je na centralnoj nogari i prednje kolo u zraku i kad micem volan lijevo-desno osjeti se ko neki 'zub' u sredini cudno nesto hah. ps. motor je kupljen novi 2005. males sto ti kazes na ovo
--- Kraj citata ---
ocito s tim srom nest nije uredu :toothy11: taj zub recimo stari nrg ne znam kak novi, al kod stari je to normalno, kao da ti centrira volan, za sr novi ne bih znao
i vxr bilo stari il novi to nema veze s upravljivoscu, kakvu imaju rox i sr il malaguti (po meni jos najbolje od svih)
to nije skuter to je ljeno tele koje moras molit u krivini :dontknow: :dontknow:
marjan.vxr:
--- Citat: igor.sb - 30 Siječanj, 2012, 13:15:08 ---ocito s tim srom nest nije uredu :toothy11:
vxr bilo stari il novi to nema veze s upravljivoscu, kakvu imaju rox i sr il malaguti (po meni jos najbolje od svih)
to nije skuter to je ljeno tele koje moras molit u krivini :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
ne se*i :)
ja ne pricam sad za vxr-a
a taj sr je kupljen novi u ducanu 2005 i ja sam prvi vlasnik od onda se nije nista promijenilo s upravljivoscu .. hmhhmh
mozda pao na nos pri porodaju
igor.sb:
ne serem neg ti kazem kak je i editirao sam gore post
Ruff Ryder:
--- Citat: marjan.vxr - 30 Siječanj, 2012, 13:00:38 ---slazem se s tobom za kocnice, ali upravljivost mi je boze sacuvaj ako ga dugo nisan vozia pa onda iden djir..
treba se dosta naviknuti jer mi ful drukciji od runnera itd. e sad jedno pitanje posto i ti imas sr-a. jeli ga mozes voziti bez ruku ko svaki drugi normalan skuter? ja ne. pogotovo na malim brzinama, pocne padati u jednu stranu i jaaaako tesko ga izravnas.. i jos nesto, kad mi je na centralnoj nogari i prednje kolo u zraku i kad micem volan lijevo-desno osjeti se ko neki 'zub' u sredini cudno nesto hah. ps. motor je kupljen novi 2005. males sto ti kazes na ovo
--- Kraj citata ---
imao sam sra 50r 05 god prvi kupljen u karlovcu.. skuteru ama bas nis ne fali.. puno je vozniji od runnera je je runner tezak jako na sredini..
trenutno ima 08 god izasla iz salona 10. i skuteri su bajka bolje koce vilice su avion tka da nemojte pljuvat bzvze...
Deny:
meni je na roxa motor isao smijesno,nikako pravo kad se pusti volan
nego lijevo ,desno ne pada samo u jednu stranu nego u obije i nikako nisam mogao rijesit to ,preslagao sam lezajeve,ulje itd 100 puta,uglavnom kad sam nabacio bigbore masku i probam prvi put da ce ic lijevo desno a skuter samo pravo po bijeloj liniji ,ja srecan kao malo dijete
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju