Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Aprilia sr 50 wheelie 5,6 km
Ruff Ryder:
--- Citat: ivanm - 30 Siječanj, 2012, 08:55:32 ---tvrde su ko kamen ko i na nrg-ju-runneru..
--- Kraj citata ---
opce je poznato da sr ima najbolje kocnice u pia grupaciji...
kad izadu iz ducana jedino rox ima bolje od srke i tvrde... a z pakne ne znam :D
ivanm:
zadnja čeljust i pločice sve je to tu negdje.. na apriliji jesu grimeca a na gileri AP, razlika minimalna.. i pašu međusobno jer su isti blokovi..
runner
sr50
MALES SR180r:
--- Citat: marjan.vxr - 30 Siječanj, 2012, 00:23:00 ---meni zadnje od srke nove dosle do zeljeza nakon 12000
--- Kraj citata ---
neznam kak je to moguće.....
ali....frendica ima novu srku ista godina ko moja i kočnice su joj bile puno puno lošije od mojih,sve isto sve seriski niš nigdje dirano,a koma naspram mojih.....dok i frend imo roxa i jedno vrjeme smo zajedno znali divljat po prednjem i to.....meni su prednje pločice došle na željezo na 14500km,njegov rox je imo 16000km i promjenio je 3 para prednjih pločica....a nije niš bolje kočio od srke..... :dontknow:
ak nešto valja na novoj srki to je upravljivost i kočnice i mislim da će se s tim složit dosta ljudi koji voze sr-r... :dontknow:
marjan.vxr:
--- Citat: MALES SR180r - 30 Siječanj, 2012, 11:03:55 ---neznam kak je to moguće.....
ali....frendica ima novu srku ista godina ko moja i kočnice su joj bile puno puno lošije od mojih,sve isto sve seriski niš nigdje dirano,a koma naspram mojih.....dok i frend imo roxa i jedno vrjeme smo zajedno znali divljat po prednjem i to.....meni su prednje pločice došle na željezo na 14500km,njegov rox je imo 16000km i promjenio je 3 para prednjih pločica....a nije niš bolje kočio od srke..... :dontknow:
ak nešto valja na novoj srki to je upravljivost i kočnice i mislim da će se s tim složit dosta ljudi koji voze sr-r... :dontknow:
--- Kraj citata ---
slazem se s tobom za kocnice, ali upravljivost mi je boze sacuvaj ako ga dugo nisan vozia pa onda iden djir..
treba se dosta naviknuti jer mi ful drukciji od runnera itd. e sad jedno pitanje posto i ti imas sr-a. jeli ga mozes voziti bez ruku ko svaki drugi normalan skuter? ja ne. pogotovo na malim brzinama, pocne padati u jednu stranu i jaaaako tesko ga izravnas.. i jos nesto, kad mi je na centralnoj nogari i prednje kolo u zraku i kad micem volan lijevo-desno osjeti se ko neki 'zub' u sredini cudno nesto hah. ps. motor je kupljen novi 2005. males sto ti kazes na ovo
ivanm:
možda samo zapinje sajla il nešto a ako je to u redu, možda je jedan od ležaja na volanu u banani (fale ili potrgane kuglice)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju