Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Aprilia sr 50 wheelie 5,6 km
marjan.vxr:
--- Citat: Ruff Ryder - 30 Siječanj, 2012, 13:30:10 ---imao sam sra 50r 05 god prvi kupljen u karlovcu.. skuteru ama bas nis ne fali.. puno je vozniji od runnera je je runner tezak jako na sredini..
trenutno ima 08 god izasla iz salona 10. i skuteri su bajka bolje koce vilice su avion tka da nemojte pljuvat bzvze...
--- Kraj citata ---
jesi ti lud? ja sam kupio u salonu 2006 godine (proizveden 2005) isti motor ko ti, ti kao znas o cemu pricas a ja ne :angry7:
MALES SR180r:
--- Citat: marjan.vxr - 30 Siječanj, 2012, 13:00:38 ---slazem se s tobom za kocnice, ali upravljivost mi je boze sacuvaj ako ga dugo nisan vozia pa onda iden djir..
treba se dosta naviknuti jer mi ful drukciji od runnera itd. e sad jedno pitanje posto i ti imas sr-a. jeli ga mozes voziti bez ruku ko svaki drugi normalan skuter? ja ne. pogotovo na malim brzinama, pocne padati u jednu stranu i jaaaako tesko ga izravnas.. i jos nesto, kad mi je na centralnoj nogari i prednje kolo u zraku i kad micem volan lijevo-desno osjeti se ko neki 'zub' u sredini cudno nesto hah. ps. motor je kupljen novi 2005. males sto ti kazes na ovo
--- Kraj citata ---
upravljivost je meni odlična,jer uopče nemoraš koristit snagu nit ništa da bi ga šamaro ljevo desno,upravo taj osječaj kad ga cimaš ljevo desno tipa među čunjeve je odličan i nemogu ga usporedit ni sa jednim drugim skuterom osim zipom sp-om kojeg sam isto imao pa kažem iz iskustva kakvog takvog....
a ovo za volan da zapinje iskreno,meni niš ne zapinje ali kad je bio sa 50 ccm maškom i ja sam osjetio kad pustiš volan da lagano pada u ljevo kolko se sječam.....ali od kad je BB gore vozne osobine su iste ali nema tog padanja u stranu,možda to ima veze jer je BB maška dobrih 10kg teža od pia 50....nezz... :icon_thumright:
--- Citat: Ruff Ryder - 30 Siječanj, 2012, 13:30:10 ---imao sam sra 50r 05 god prvi kupljen u karlovcu.. skuteru ama bas nis ne fali.. puno je vozniji od runnera je je runner tezak jako na sredini..
trenutno ima 08 god izasla iz salona 10. i skuteri su bajka bolje koce vilice su avion tka da nemojte pljuvat bzvze...
--- Kraj citata ---
potpis,shvatio si o čem pričam... :icon_biggrin:
Ruff Ryder:
--- Citat: MALES SR180r - 30 Siječanj, 2012, 15:06:30 ---upravljivost je meni odlična,jer uopče nemoraš koristit snagu nit ništa da bi ga šamaro ljevo desno,upravo taj osječaj kad ga cimaš ljevo desno tipa među čunjeve je odličan i nemogu ga usporedit ni sa jednim drugim skuterom osim zipom sp-om kojeg sam isto imao pa kažem iz iskustva kakvog takvog....
a ovo za volan da zapinje iskreno,meni niš ne zapinje ali kad je bio sa 50 ccm maškom i ja sam osjetio kad pustiš volan da lagano pada u ljevo kolko se sječam.....ali od kad je BB gore vozne osobine su iste ali nema tog padanja u stranu,možda to ima veze jer je BB maška dobrih 10kg teža od pia 50....nezz... :icon_thumright:
potpis,shvatio si o čem pričam... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ne kuzim kak nekom ne valja skut a ja sve ljude koje znam da ih imaju nitko se ne zali na njih...
MALES SR180r:
--- Citat: Ruff Ryder - 01 Veljača, 2012, 09:49:56 ---ne kuzim kak nekom ne valja skut a ja sve ljude koje znam da ih imaju nitko se ne zali na njih...
--- Kraj citata ---
a gle svako svog konja hvali,ja to ne pričam samo zato jer imam taj skuter,nego tak i mislim,zaljubiu sam se u taj skuter od kad ga je frendica "prva" isfurala u kvart :headbang: :laughing7:
bjela04:
alaj bi mu bilo veselo u tim japančicama kad bi se skrsio :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju