Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
kod mene slab snijeg a zračno smo udaljeni možda 1 km..ja ni nebum čistil dok skroz ne prestane..onda imam 5 sati kardiotrening i to je to e s čim da namažem lopatu da mi se snijeg ne lijepi?
ja nemam problema sa tim uzeo sam pravu plasticnu lopatu i nemam problema
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Citat: vekyyy - 14 Siječanj, 2013, 12:10:59ja nemam problema sa tim uzeo sam pravu plasticnu lopatu i nemam problemaTo g#vn% bi potrgo prije nego pocistim pred garazom. I metalne unistavam ko da su od papira
Citat: 3alfa3 - 14 Siječanj, 2013, 12:12:34Citat: vekyyy - 14 Siječanj, 2013, 12:10:59ja nemam problema sa tim uzeo sam pravu plasticnu lopatu i nemam problemaTo g#vn% bi potrgo prije nego pocistim pred garazom. I metalne unistavam ko da su od papirafrende ovdje je preko 60cm snijega valjda znam o cemu se radi Imam metalnu za nju se lijepi nemoguce je cistit. A nerazumijem kako se plasticna lopata moze slomit. Pa vidis koliko sam snijega ocistio sve sa plasticnom i nema problema
Citat: daRio - 14 Siječanj, 2013, 12:05:10Ja se ne uzbuđujem ovaj puta,garaža je ispod zgrade i ne treba čistiti a auto i oba skutera su unutra i ne namjeravam izlaziti.Imam interenet i maxtv a do dućana se mogu prošetati,ima i to svoje čari a u krajnjoj liniji naručim si neku pizzu ili slično.Zasluženi odmor Blago tebi. A ja danas jos moram do grada oko 16h.
Ja se ne uzbuđujem ovaj puta,garaža je ispod zgrade i ne treba čistiti a auto i oba skutera su unutra i ne namjeravam izlaziti.Imam interenet i maxtv a do dućana se mogu prošetati,ima i to svoje čari a u krajnjoj liniji naručim si neku pizzu ili slično.Zasluženi odmor
ja iz rijeke u ogulin dosao....autoput i sat i nkj sam doma....smijesno mi je vidjet ljude kak neznaju voziti po snijegu...kroz moju ulicu nije isla ralica 2 h...ja prosao s spustenim autom i cijelu ulicu malo pocistio