for Ivanm[/b] - nemoj ljude plašiti,nebu od te prognoze ništa a kao što Alfa kaže,nema lošeg vremena nego samo loša oprema.
Pravom bajkeru sa pravom opremom vrijeme ili nevrijeme nije razlog za ne voziti.Svaka ljubav ponekad boli pa i ova.
Ne želim da mislite da sam lud ali se stvarno vočim voziti.
bit će itekako koma vrijeme ne izmišljam a kaj se tiče vožnje po zimi, nadam se da je dosta da ti kažem da sam 8 godina radio dostavu na tomosu u rubelj grillu u svim vremenskim uvjetima, navozio se po kiši, zimi, snijegu itd, milijun km.. plus sa svojim skuterom naravno na poso i s posla 20km tak da sad kad to više ne radim ni ne pomišljam sjesti na skuter ispod nule osim ak je neki hitan slučaj.. za uspomenu na ta razdoblja imam kroničnu upalu sinusa i glavobolje..
evo za one koji nisu vidjeli, ovo sam snimao pretprošle zime mislim u prosincu kad je vani bilo -10°C i nekoliko cm utabanog snijega i leda, lokacija uličice oko trešnjevačkog placa, točnije ovo je ruta od martijanečke do drežničke..
dakle nije to bilo sat-dva vožnjice pa kad se nožice smrznu doma mami na toplu juhu i vruć tuš, nego 8-9 sati na snijegu u prometnom kaosu..
a ovdje s pežoom doteturao uz svoj brijeg