Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ako mi moze neko nesta rec o ovom kitu kakve je kvalitete, s kolko snage raspolaze itd.... hvala
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
kolko moze trajat taj kit, odprilike posto vidim da je jedna karika?
Mislim da bi trebao puno vise drzat,jer ne vjerujem da je vise nego duplo nekvalitetniji od mhr repliceImao sam ga i jako mi je dobro radio,mada je imao osjetno manje snage u niskim obrtajima u odnosu na trophy(jer mi se nije dalo stelat na pocetku)Al kad zagrize izuva iz kopacki a cijena je smijesna,ako mislis na onaj od archera,kupi ga! to je bio moj kit i klip je presao skroz malo,zazor na karici je cini mi se 0,05 veci nego na novoj
to je ko da kazes da mhr team 2 traje duze od serijala termo grupe
Zasto?
2 karike su neuinistive i jos + kaj dosta manje benge trose jer ne trebaju u okretaje...
eo ovako ,razmisljo sam prodat svoj stage6 streetrace i uzet taj stage6 sport pro, kolka je razlika u snazi, i dal se isplati to radit? hvala
uz njega moras novu radilicu novi auspuh prijenos itd...kupi spa 180 radije haha
na cilinder.si pise da sport pro ima 9-10 ks a gore u temi pise da ima 16-17....ubiti na cilinder.sipise samo stage6 pro a kad sam iso trazit taj kit mi izbacuje stage6 sport pro....valjda na taj kit misle....treba za njega mjenjat radilicu ili bi vrtilo na serijala radilici?? na skutu bi bio stage 6 sport pro, yasuni r, dell 19 phbg, multivar i linearna polutka.....mozda ravna prirubnica i sprint filter edit: mogo bi ic dell 19 ili mikuni 21