Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (13/106) > >>

Mikac21:

--- Citat: B.E.R.O. - 13 Travanj, 2012, 01:18:33 ---Nece smetati!!!
Ako je plastificirano onda super a ako je bojano onda samo da je dobro pripremljeno da se ne bi ljuskala boja,jer ce pustati guma.  :headbang:

Ako si plastificirao,jel se moze znati gdje i cijena??

Ispalo je odlicno pogotovo felge,boja je...  :o :o :o
 :notworthy:

--- Kraj citata ---

jesam ti reko da će biti prava boja :toothy12: to iznutra je i pjeskareno i plastificirano.firma ti se zove Solus d.o.o. iz Vladislavaca(selo prije Čepina)...ljudi su stvarno ok,stvarno ono pazili su na svaki detaljić,još mi i alnaser skinili(ja zaboravio :toothy12:)...to sve sam platio 200kn....ak te zanima točno gdje je i broj javi mi se na PM :icon_thumright:

Mikac21:

--- Citat: danc00 - 13 Travanj, 2012, 11:53:44 ---Opa, ipak bude nekaj s tebe :icon_thumright:

Lijepo to sve izgleda, nema šta, ali zakaj ovaj selen nisi izvadil van iz bloka, sad ti je možda totalno neupotrebljiv. I daj slikaj blok sa nekim fotićem, pa niš se ne vidi, a vjerujem da super izgleda. Kakva ti je to uopće boja?

Felge su ok, niš ne bu smetalo, pa i orginal moje su plastificirane u crno tvronički.

--- Kraj citata ---
Vidiš,i ja se trgo malo :toothy12: valja selen,čekiro sam ga...slikat ću večeras ljepše to,moram od ženske fotić uzet :laughing3:
blokovi su crna sa odsjajem,a felge su take kak vidiš(luda zelena :laughing9:)imali su samo dvije nijanse zelene i baš su tu imali koju sam htjeo :toothy10:

Laki:
koliko si dugo ceko da plastificiraju, jesi morao sta pripremit prije plastificiranja i kako si zastito navoje

fk_trta93:
svaka čast, dobro radiš :icon_thumright: ideja na nivou :notworthy: meni osobno ova kombinacija, plavo sa zelenim, do jaja :headbang: alii mene više zanima setup od felgi u blokova  :frajer: koji sad spuh imaš, performera ilii??

B.E.R.O.:

--- Citat: Mikac21 - 13 Travanj, 2012, 13:54:42 ---jesam ti reko da će biti prava boja :toothy12: to iznutra je i pjeskareno i plastificirano.firma ti se zove Solus d.o.o. iz Vladislavaca(selo prije Čepina)...ljudi su stvarno ok,stvarno ono pazili su na svaki detaljić,još mi i alnaser skinili(ja zaboravio :toothy12:)...to sve sam platio 200kn....ak te zanima točno gdje je i broj javi mi se na PM :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:o :o j#bote djabe!!!!
 :headbang: :headbang:
Vrhunski nema sta,znam di su Vladislavci ako ti nije problem ajd mi posalji broj mob. ili adresu na PM!!!
Hvala.

--- Citat: Laki - 13 Travanj, 2012, 14:01:16 ---koliko si dugo ceko da plastificiraju, jesi morao sta pripremit prije plastificiranja i kako si zastito navoje

--- Kraj citata ---
Navoje zastitis sa vijcima nekim koje ces kasnije baciti!!!
 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju