Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (12/106) > >>

Matija97:

--- Citat: Mikac21 - 09 Travanj, 2012, 17:51:10 ---već su mi i prije bile zelene i najljepše su mi se pokazale uz plavu,vjeruj mi sve sam kombinacije u photoshopu probo i nijedna nepaše uz plavu...a i svakako na ljeto rox ide cijelu u crno-zelenu kombinaciju :toothy10:

--- Kraj citata ---

:) vazno da se tebi svida!!  :icon_thumright:

Mikac21:

--- Citat: B.E.R.O. - 09 Travanj, 2012, 21:36:52 ---
Samo neku lijepu zelenu,neku kricavu!!!
 :headbang: :headbang: ;D

--- Kraj citata ---

bit će neka ko kawasaki ninja zelena :icon_thumright:
bit će to dobro :icon_biggrin:

Mikac21:
evo felgice i blokovi stigli sa plastifikacije... :icon_biggrin:  nadam se da vam se sviđa ova moja luda kombinacija(zelena je predobro ispala :headbang:) samo me zanima na ovoj zadnjoj slici što sam sliko unutarnji dio felge(ovo što guma pokrije),oni su mi i to obojali sve pa me zanima oće smetat to za gumu,fino je glatko pa nevjerujem da će smetati

B.E.R.O.:
Nece smetati!!!
Ako je plastificirano onda super a ako je bojano onda samo da je dobro pripremljeno da se ne bi ljuskala boja,jer ce pustati guma.  :headbang:

Ako si plastificirao,jel se moze znati gdje i cijena??

Ispalo je odlicno pogotovo felge,boja je...  :o :o :o
 :notworthy:

danc00:
Opa, ipak bude nekaj s tebe :icon_thumright:

Lijepo to sve izgleda, nema šta, ali zakaj ovaj selen nisi izvadil van iz bloka, sad ti je možda totalno neupotrebljiv. I daj slikaj blok sa nekim fotićem, pa niš se ne vidi, a vjerujem da super izgleda. Kakva ti je to uopće boja?

Felge su ok, niš ne bu smetalo, pa i orginal moje su plastificirane u crno tvronički.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju