Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (14/106) > >>

Tomi_ZG:
Super su felge ispale,samo pazi da ti neki "krvnik" ne montira gume da ti ne izgrebe boju  :icon_thumright:

--- Citat: B.E.R.O. - 13 Travanj, 2012, 14:46:01 --- :o :o j#bote djabe!!!!

--- Kraj citata ---
To je normalna cijena,samo kaj neki i tu deru i nabijaju cijene,ima ih kaj bi samo jednu felgu tolko naplatili

Mikac21:
Laki-felge sam odneo prošli četvrtak,i bile gotove u utorak(bio uskrs pa nisu radili do utorka),znaći za 2 dana bilo gotovo

Trta-drago mi je da ti se sviđa  :icon_thumright: setup će biti malo jači Base setup,a spuh je trenutno Performer ali čekam da dobijem neku lovu i onda ću prodat performera isto pa ću uzet Yasuni R novi :toothy10:

Mikac21:

--- Citat: Laki - 13 Travanj, 2012, 14:01:16 ---koliko si dugo ceko da plastificiraju, jesi morao sta pripremit prije plastificiranja i kako si zastito navoje

--- Kraj citata ---

e da...što se zaštite tiće oni su mi sve zaštitili što ja nisam :icon_thumright:

Laki:

--- Citat: Mikac21 - 14 Travanj, 2012, 10:00:12 ---e da...što se zaštite tiće oni su mi sve zaštitili što ja nisam :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
eto me zanimalo, pogotovo za onaj dio di ulazi cilindar u blokove.  sad jos moram uhvatit vremena i popjeskarit sve svoje dijelove pa da im odnesem na plastifikaciju

Mikac21:
evo ljepše slike :icon_biggrin:

i banda se htjela slikati  :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju