Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
[R]UNNE[R]:
.
Mikac21:
--- Citat: [R]UNNE[R] - 08 Travanj, 2012, 22:47:47 ---Felge su ti preljijepo napravljene.. :icon_thumright: Očekujemo move ostove i nastavak projekta ubrzo.. :headbang:
--- Kraj citata ---
hvala prijatelju,ali bit će još ljepše...i da...ostaju Zelene felge jer je B.E.R.O reko da mu se sviđa :laughing6:
Matija97:
--- Citat: Mikac21 - 09 Travanj, 2012, 01:40:51 ---hvala prijatelju,ali bit će još ljepše...i da...ostaju Zelene felge jer je B.E.R.O reko da mu se sviđa :laughing6:
--- Kraj citata ---
zasto zelene :dontknow: na plavu :P ja bi mozda rade onda bijele :icon_scratch: to je moje misljenje,al pjeskarenje je fakat odlicno ispalo a i super je motor :icon_thumright:
Mikac21:
--- Citat: Matija97 - 09 Travanj, 2012, 10:00:59 ---zasto zelene :dontknow: na plavu :P ja bi mozda rade onda bijele :icon_scratch: to je moje misljenje,al pjeskarenje je fakat odlicno ispalo a i super je motor :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
već su mi i prije bile zelene i najljepše su mi se pokazale uz plavu,vjeruj mi sve sam kombinacije u photoshopu probo i nijedna nepaše uz plavu...a i svakako na ljeto rox ide cijelu u crno-zelenu kombinaciju :toothy10:
B.E.R.O.:
--- Citat: Mikac21 - 09 Travanj, 2012, 17:51:10 ---već su mi i prije bile zelene i najljepše su mi se pokazale uz plavu,vjeruj mi sve sam kombinacije u photoshopu probo i nijedna nepaše uz plavu...a i svakako na ljeto rox ide cijelu u crno-zelenu kombinaciju :toothy10:
--- Kraj citata ---
Samo neku lijepu zelenu,neku kricavu!!!
:headbang: :headbang: ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju