Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (11/106) > >>

[R]UNNE[R]:
.

Mikac21:

--- Citat: [R]UNNE[R] - 08 Travanj, 2012, 22:47:47 ---Felge su ti preljijepo napravljene..  :icon_thumright: Očekujemo move ostove i nastavak projekta ubrzo..  :headbang:

--- Kraj citata ---

hvala prijatelju,ali bit će još ljepše...i da...ostaju Zelene felge jer je B.E.R.O reko da mu se sviđa :laughing6:

Matija97:

--- Citat: Mikac21 - 09 Travanj, 2012, 01:40:51 ---hvala prijatelju,ali bit će još ljepše...i da...ostaju Zelene felge jer je B.E.R.O reko da mu se sviđa :laughing6:

--- Kraj citata ---

zasto zelene  :dontknow: na plavu :P ja bi mozda rade onda bijele  :icon_scratch: to je moje misljenje,al pjeskarenje je fakat odlicno ispalo a i super je motor   :icon_thumright:

Mikac21:

--- Citat: Matija97 - 09 Travanj, 2012, 10:00:59 ---zasto zelene  :dontknow: na plavu :P ja bi mozda rade onda bijele  :icon_scratch: to je moje misljenje,al pjeskarenje je fakat odlicno ispalo a i super je motor   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
već su mi i prije bile zelene i najljepše su mi se pokazale uz plavu,vjeruj mi sve sam kombinacije u photoshopu probo i nijedna nepaše uz plavu...a i svakako na ljeto rox ide cijelu u crno-zelenu kombinaciju :toothy10:

B.E.R.O.:

--- Citat: Mikac21 - 09 Travanj, 2012, 17:51:10 ---već su mi i prije bile zelene i najljepše su mi se pokazale uz plavu,vjeruj mi sve sam kombinacije u photoshopu probo i nijedna nepaše uz plavu...a i svakako na ljeto rox ide cijelu u crno-zelenu kombinaciju :toothy10:

--- Kraj citata ---

Samo neku lijepu zelenu,neku kricavu!!!
 :headbang: :headbang: ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju