Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (84/106) > >>

dhorvat:
Moram ti pohvalit Roxa i tvoju "monster energy" replicu  :icon_thumright: :notworthy:

--- Citat: Mikac21 - 05 Travanj, 2013, 21:18:51 ---
Eto to je to za sada,neko vrijeme će sve biti kakvo je,sve što sam namjeravao sam napravio,nekad kad se poželim stavim Polini gljivu(ona kao malossi e5)sa poklopcem,pa tulim okolo ko budala ;D ali puno bolje ide sa gljivom i odaziv je puno bolji,a i što je nekom problem meni nije,uspio sam ga savršeno naštelat sa gljivom  ;D

--- Kraj citata ---

...i da komentiram: Stari cvajtakt meštri su rekli da ko ne zna naštelat karb sa airboxom stavi gljivu  :beah:

Da se to našteklat da ima odziv i bez gljive  :laughing7:

Mikac21:
Hvala horvat.,,ma nije da neznam nego mi se neda zaj sa airboxom,ide on super i snjime,al sa gljivom ima koda vise snage,tj osjeti se da je agresivniji,trebo bi stavit siru lulicu pa bi sigurno bolje bilo,sad je fi oko 18-19mm a trebo bi oko 21-22mm

i da,kad smo vec kod toga,imam jedan problem koji mi se zna desiti ne cesto ali kad mi se desi zamracim i nemogu skontat do cega je,nekad kad mu dam puni gas,nakon 3-4sdc se sam desi buuu,nece da vuce,i tako na kraju moram stat jer sve vise pocne,nekad ga ugasim i upalim i sve 5,nekad ga zaturiram par puta i isto sve 5,al neznam zasto.diyna nebi tqpebala mala biti,85je i w7 na 2.zubu odozgo,ima li tko prijedlog??

dhorvat:

--- Citat: Mikac21 - 05 Lipanj, 2013, 01:37:51 ---Hvala horvat.,,ma nije da neznam nego mi se neda zaj sa airboxom,ide on super i snjime,al sa gljivom ima koda vise snage,tj osjeti se da je agresivniji,trebo bi stavit siru lulicu pa bi sigurno bolje bilo,sad je fi oko 18-19mm a trebo bi oko 21-22mm

--- Kraj citata ---

I onda se čudiš kaj ti nejde  :icon_biggrin: Ja sam skinul lulicu i dobio sam (ja mislim) 13 na 25 i još pored izbušio rupu fi 16. I tek tad je Yasuni na DR-u prodisal  :laughing7: Naravno red sponge u kutiji   :icon_thumright:

--- Citat: Mikac21 - 05 Lipanj, 2013, 01:37:51 ---i da,kad smo vec kod toga,imam jedan problem koji mi se zna desiti ne cesto ali kad mi se desi zamracim i nemogu skontat do cega je,nekad kad mu dam puni gas,nakon 3-4sdc se sam desi buuu,nece da vuce,i tako na kraju moram stat jer sve vise pocne,nekad ga ugasim i upalim i sve 5,nekad ga zaturiram par puta i isto sve 5,al neznam zasto.diyna nebi tqpebala mala biti,85je i w7 na 2.zubu odozgo,ima li tko prijedlog??

--- Kraj citata ---

Smrdi mi na dovod goriva. Pogledaj karb dal je zaštopan ili ako nije to onda ono sito na vakum ventilu. Ili je možda vakum ventil prdnuo pa te zeza, al to za zadnje ostavi  :icon_thumright:

Mikac21:
a neznam,probat cu karb rastaviti,ali cisto sumnjam jer kad sam stelovo svako malo sam ga skido pa mi se opet znalo desiti kolko se sjecam,a vakum ventil je novi,neznam jer ima 300km,ali i meni na njega smrdi,tj dovod goriva :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: Mikac21 - 05 Lipanj, 2013, 15:04:50 ---a neznam,probat cu karb rastaviti,ali cisto sumnjam jer kad sam stelovo svako malo sam ga skido pa mi se opet znalo desiti kolko se sjecam,a vakum ventil je novi,neznam jer ima 300km,ali i meni na njega smrdi,tj dovod goriva :dontknow:

--- Kraj citata ---

Uglavnom na karbu pogledaj u kakvom ti je stanju plovak i gumica plovka, odnosno pogledaj unutra u tom kanaliću dal je sve čisto jer tu se zna zaštopat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju