Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
boki_hawk:
San mi je imati ovakvog Roxa :toothy9:
Mikac21:
Uglavnom na karbu pogledaj u kakvom ti je stanju plovak i gumica plovka, odnosno pogledaj unutra u tom kanaliću dal je sve čisto jer tu se zna zaštopat
[/quote]
probat cu ga ispuhati malo pa cemo vidjeti ali cisto sumnjam...e da...desava mi se to da kad ga ugasim da par kapi iscuri goriva iz airboxa(izgleda da preljeva :dontknow:) ali i fali mu bas zraka,kolko da izbusim rupu na airboxu uz ovu lulicu od 18-19mm fi,,jeli dovoljna od nekih 3m?
dhorvat:
--- Citat: Mikac21 - 06 Lipanj, 2013, 12:56:55 ---Uglavnom na karbu pogledaj u kakvom ti je stanju plovak i gumica plovka, odnosno pogledaj unutra u tom kanaliću dal je sve čisto jer tu se zna zaštopat
--- Kraj citata ---
probat cu ga ispuhati malo pa cemo vidjeti ali cisto sumnjam...e da...desava mi se to da kad ga ugasim da par kapi iscuri goriva iz airboxa(izgleda da preljeva :dontknow:) ali i fali mu bas zraka,kolko da izbusim rupu na airboxu uz ovu lulicu od 18-19mm fi,,jeli dovoljna od nekih 3m?
[/quote]
Kak lulica ima 18-19? Pa meni je bila 13 ili 15, ne sjećam se točno. Uglavnom izvadi lulicu za početak pa ak će falit ćemo dalje bušit :happy3: :laughing7:
Mikac21:
pa izvadio sam lulicu i stavio komad šlaufa/crijeva sa unutarnjim fi-em 18-19,to je bilo dobro dok sam malossi sporta imo i 17.5 karb,sad sa streetrace-om i 19icom nije dobro,a kad izvadim to onda mi se isto gusi,tj kad mu dam gas onako postepeno se gas dize
dhorvat:
--- Citat: Mikac21 - 07 Lipanj, 2013, 06:00:31 ---pa izvadio sam lulicu i stavio komad šlaufa/crijeva sa unutarnjim fi-em 18-19,to je bilo dobro dok sam malossi sporta imo i 17.5 karb,sad sa streetrace-om i 19icom nije dobro,a kad izvadim to onda mi se isto gusi,tj kad mu dam gas onako postepeno se gas dize
--- Kraj citata ---
Ako 'oćeš snage zraka mu MORAŠ dat. A ovo ostalo se zove štelanje fergazera :laughing7: Znači dignut iglu (spustit zeger na igli) za početak i onda vidjet na pojedinim otvorima gasa dal je dobra smjesa. Ima tu zafrkancije ako ti se da zafrkavat svime, jer ja ne volim gljivu pa bih u tom slučaju išo štelat. Al ak ti ne smeta gljiva onda ne diraj :laughing7:
To je neka "zaštopana" gljiva kad imaš sa njom manje zraka nego sa airboxom bez lulice :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju