Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (83/106) > >>

Mikac21:

--- Citat: Laki - 03 Lipanj, 2013, 21:50:31 ---Koliko novaca ti trazi intereuropa za prijevoz i jel mora biti upakiran skuter i na paleti

--- Kraj citata ---
375kn sam platio,evo baš je stigo maloprije rox,dostave u roku 24h ;D
skuter mora biti na paleti i zavezan gurtnama/sajlama

Dachi:
ja sam nazvo i pito i rekli su da moze,dosli po njega jucer u Đakovo,pa ga u Osijeku pretovare,pa u Samoboru,pa u Splitu,i onda sa manjim kamionom dovezli do Dubrovnika :icon_biggrin:

Mikac21:

--- Citat: ljubo46 - 03 Lipanj, 2013, 20:45:46 ---koja bi to tura bila čovječe... :o
to bi bila prava avantura trebaš probat...jedino što bi bilo dobro da netko ide s tobom da ti nije dosadno-.. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
bila bi ludnica  ;D samo sam nebi nikad iso,crko bi od dosade,a i sa 5l na 100km neznam dokle bi doguro hahahahaha

Grale:
Đabe

dachi:
pa da..prejeftino je. Ja sam bas neki skut u zg trebo uzet i posto nisam znao u kakvom je stanju ne bih se usudio vozit ga 350km i reko idem zvat,i bas sam pito,ako se stavi na paletu,osigura od padova itd kazu mi kao nene,ne vozimo mi takve stvari.. al eto sad znam da voze  :toothy12:

Mikac21:

--- Citat: Grale - 04 Lipanj, 2013, 14:12:53 ---Đabe

--- Kraj citata ---
majke mi  :laughing7:
j#bote ja sam kartu za bus iz đakova do dubrovnika platio 410kn u jednom smjeru haha

I da vam napomenem ljudi,mora odma platiti posiljatelj,tj nemora,al men su rekli ak ja budem placo kad stigne rox da cu morat nekih 450-500kn platit,tak da je stari platio odma,eto da znate :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju