Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (76/106) > >>

Mikac21:
Veceras slike stizu :icon_biggrin:
Ova zelena slici jako kawasaki zelenoj,predobra mi je,mislim da je za nijansicu tamnija od prethodne
Takodjer je stigo i Dellorto 19 PHBG BS,dopizdio mi je 17.5,nemoze napojit ovo cudo,a i sad se nemoram sekirat da ce zacvikati,jedino mi fali onaj nastavak za airbox spojit sto se nasarafi na karb,to ce mi tokar napraviti sutra,i jos ki druga igla mora stici,w7 sam narucio a imam sad w16 i 82 diznu,moram i diznu dosta maniu sa vom iglom staviti,jako trokira sad,nemoze se ni gas puni dat na mjestu...eto pripremite se za novog picolovca :icon_biggrin:

vikiiii95:
ako budes ikako mogao probaj yasuni r na streeraceu...spulja koda je napravljena za taj kit...ugl projekt ti je odlican

Mikac21:

--- Citat: vikiiii95 - 26 Ožujak, 2013, 11:07:27 ---ako budes ikako mogao probaj yasuni r na streeraceu...spulja koda je napravljena za taj kit...ugl projekt ti je odlican

--- Kraj citata ---
bit ce jednog ljepog dana ako bog da....
EDIT:
ljudi ispricavam se sto sam stao sa projektom,,komp mi je vrisnio pa nemogu slike staviti od aeroxa,,,strpite se koji dan jos :notworthy:

Mikac21:
evo boja sviječice na full gasu,jucer sam ga malo protero :icon_biggrin:

pitaNS:
ovo je lepa boja..mogla bi biti možda i mrvicu siromašnija smeša ali i ovako je super!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju