Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (75/106) > >>

nomad:
Boja je mrak  :icon_thumright: , jedva cekam da ga vidim slozenog. samo nemoj pretjerat za zelenom da na vristi previse.

Rox-Rab:
takvu nesto boju ja planirm stavit na felge, morat cu se i ja malo pokrenut pa nesto napravit nisam vozio svoga uopce ove godine, znaci 2 i pol mjeseca i jos je rastavljen :P

Mikac21:
jbg stari moraš se trgnit malo,u zimskom si snu izgleda :laughing7:
ma jedva cekam da budu gotove maske da ih smontiram,ko malo djete cu se veseliti ;D
sad me jebe ova el.blokada sto imam,Limitron black...jos mi je na staroj instalaciji pa ju sad moram nabrikat na ovu novu a mrzim cackat po instalaciji :sad1:

Mikac21:
evo malo da osviježim temu...plastike su skoro gotove,sve zelene su danas ofarbane,ujutro se farbaju crne pa ako budete dobri možda već sutra navečer vidite plastike :laughing7:(šalim se)
imali smo malo kemijanja,,kako smo ofarbali undertail skužili smo da će dosta boje zelene faliti a kolega ima doma boja pa je našo neku taaaamno zelenu pa reko da nadosipamo pa ćemo sa žutom posvijetliti :lolboljesuti:
na kraju je boja ispala fantastična,baš kaku sam htjeo ali u trgovini nije bilo,pa sam moro taj undertail šmirglat pa da ne bude različite boje...zapamtite ovu goru sliku undertaila prije i kad stavim novu zelenu za usporedbu :icon_biggrin:

Ridi77:
Iskreno ona gore zelena mi se ni malo ne svida, nadam se da bu ova bolja. ova gore je pretamna, ja imam doma florescentno zelenu i platil sam ju prosle godine 1200 kn 1 litru nije imalo za manje kupit, potrosil sam valjda 2 deci, boje je mrak,nadam se da bu ti ova druga bolja i svjetljija  :icon_thumright: daj te slike da vidimo to vise  :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju