Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
Mikac21:
--- Citat: pitaNS - 30 Ožujak, 2013, 10:36:49 ---ovo je lepa boja..mogla bi biti možda i mrvicu siromašnija smeša ali i ovako je super!
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin:
tu na slici je tamnija posto je kamera na mobu ne bas dobra neka,boja je svijetlija malo,bas kao bijela kafa :icon_biggrin:
Mikac21:
eto ljudi ispričavam se što ste čekali dugo,rox je gotov prije 2 tjedna otprilike i već je uštelan fino i sve...evo prvo slike maski nakon farbanja :icon_biggrin:
Nakon toga su stigle i nove gume,Metzeler ME7-teen ;D mogu reći da su odlične,prezadovoljan sam
pa su onda i neki dijelovi novi nabaćeni ;D
stavljen je Dellorto 19 PHBG DS,Novi Hebo Klizaći i Stage6 V-Force Tassinari Usis(Hvala BEGA) :icon_thumright:
I na kraju složeni Aerox,nadam se da će vam se svidjeti,ja mu se divim svaki dan :icon_biggrin:
Eto to je to za sada,neko vrijeme će sve biti kakvo je,sve što sam namjeravao sam napravio,nekad kad se poželim stavim Polini gljivu(ona kao malossi e5)sa poklopcem,pa tulim okolo ko budala ;D ali puno bolje ide sa gljivom i odaziv je puno bolji,a i što je nekom problem meni nije,uspio sam ga savršeno naštelat sa gljivom ;D
MarinM:
Odlicno je ispo,samo me zanima a vidim da svi ljepe, sta nece naljepnica na sicu otpast odmah?!
Mikac21:
men se ova drži ko da sam ju super ljepilom zaljepio ;D
Rox-Rab:
duper kombinacija boja ali ima par stvari koje se MENI ne sviđaju
trebao si felge osvjezit zelenom i masinu bacit u crno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju