Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
Ridi77:
i meni da..prejaka ti smjesa..a cim stavim na drugi zub poslje mi trokira full nije mi dobro.. tak da radije neg on malo zatrokira na pocetku, jedino da mi nebude zaljevalo svjecicu a vidjet cemo na proljece nemogu to sad ni postelat
ljubo46:
--- Citat: Ridi77 - 29 Siječanj, 2013, 19:46:04 ---i meni da..prejaka ti smjesa..a cim stavim na drugi zub poslje mi trokira full nije mi dobro.. tak da radije neg on malo zatrokira na pocetku, jedino da mi nebude zaljevalo svjecicu a vidjet cemo na proljece nemogu to sad ni postelat
--- Kraj citata ---
ma ne zaljeva svjecku bez brige, da ju zalije bilo bi tu malo više cukanja i gušenja..to je baš na granici tak. al čim digne okretaje smaže on taj mali višak..
Ridi77:
ma da jedno kad mi mal duze radi na leru se napuni pa ga moras stisnut malo da izade iz njega to..:D ovak ide jebeno kak treba
Mikac21:
to ti je normalno da ti tak na leru trokira i zaljeva,to je dosta teško naštelati,svejedno ti nikad ne radi dugo na mjestu,tako je i meni bilo prije a i sada sa ovim kitom mi je tako..nemoraš brinit.. :icon_thumright:
Ridi77:
okeej..onda nemam frke moj ej gotov jos samo naprijed oversize :headbang:
nisi otkrio jos kombinaciju? hha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju