Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
Mikac21:
Pa normalno radi,kad je dellorto karb,za njega nije potrebna preinaka airboxa
ljubo46:
pa ja sam sebi stavio lulicu fi 20mm i još mi se čini da mu je malo zraka jer mi okretaji odmah ne padaju kod puštanja gasa... :dontknow: a šaraf smjese mi je na dva kruga...misliš da bi bilo bolje vozit na originalnu lulicu?
Mikac21:
brate mili ako ti odma nepada ler znaci da ima previse zraka a ne premalo :laughing7:
meni je sad sa serijskom lulicom i jedan i 1/3 kruga i čim se zagrije masina okretaji super padaju i konstantno
Ridi77:
meni isto super padaju okretaji..i meni je tolko negdje zrak, al imam rupu na airboxu vecu i stage 6 spuzvu, jedino me jebe na leru kaj mi motor zatrokira i onda supet, to kad krecem i onda opet sve super kak treba
ljubo46:
--- Citat: Ridi77 - 29 Siječanj, 2013, 19:40:53 ---meni isto super padaju okretaji..i meni je tolko negdje zrak, al imam rupu na airboxu vecu i stage 6 spuzvu, jedino me jebe na leru kaj mi motor zatrokira i onda supet, to kad krecem i onda opet sve super kak treba
--- Kraj citata ---
e tak i meni malo zatrokira... :icon_thumright:
--- Citat: Mikac21 - 29 Siječanj, 2013, 19:36:49 ---brate mili ako ti odma nepada ler znaci da ima previse zraka a ne premalo :laughing7:
meni je sad sa serijskom lulicom i jedan i 1/3 kruga i čim se zagrije masina okretaji super padaju i konstantno
--- Kraj citata ---
ajd budem baš sutra probao šaraf smjese pritvorit za jedan krug.. :icon_thumright: :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju