Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac

<< < (73/106) > >>

Mikac21:

--- Citat: Ridi77 - 29 Siječanj, 2013, 22:34:32 ---okeej..onda nemam frke moj ej gotov jos samo naprijed oversize  :headbang:
nisi otkrio jos kombinaciju? hha

--- Kraj citata ---
kombinaciju čega?boje?neces ni saznat dok ne ugledaju svjetlo :laughing7:

Mikac21:
evo da kažem da se radi nešta..sve krute plastike su u šprickitu i čekaju se ostale plastike,danas se kituju gdje treba pa i one idu u šprickit pa šmirglanje :cussing:

YamahaAerox46:
mnogo si to oduzio nesto  :icon_biggrin:

Mikac21:
jebiga frend ima firmu autolakirersku a sad su mu se natanačila odjednom 3 auta pa ih moro završiti,zato se odužilo,al nežuri mi se nigdje,svakako imam još poslova na aeroxu,a ovako mi je lakše sad kad nema maski na njemu ;D

Mikac21:
evo malo da nebi bilo "neradi se",radi se,i to punom parom...trenutno mi je rox maltene cijeli rastavljen,prijenos je cijeli dole,stavljam bijeli centralni Malossi umjesto žutog,lakše rolice(gotova razrada Streetrace-a)...maske jos nisu gotove ali nije da se ne rade,prekjucer smo isli ja i frend smirglati sprickit sa maski koje su gotove,ostale su još "Z" maske i ralica jer se moraju Kitat na nekim mjestima pa jos nije sprickit na njima,,,evo i slika i samo "Jedna slika" nove boje :icon_biggrin: ostale ce biti kad sve bude gotovo :icon_biggrin:

Nadam se da vam se svidja boja,napatio sam se dok sam ju nasao,ako nekog zanima koja je mogu mu reci kod,nek se javi :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju