Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox(MoNsTer RePliCa) By Mikac
Mikac21:
Evo malo da se javim sta se radi,plastike su kod frenda,danas ce pokitat sta treba pa cemo osmirglat pasprickit,pa opet smirglanje,pa bojanje :glasses9:
Malo sam se zajebavo sa razinom goriva u casici,uspio nakon promjene vakum pumpe,i dok sam sjedio kraj roxa,zakurblam rukom dok(nisam ga palio) i skontam da negdje pusta zrak,zato mi je i divljo ler i nisam ga mogo nastelat,problem je bio u brtvi prirubnice,tamo je vuko fals,na tom djelu mi je bila pukla pa sam bio stavio diht mase al uzalud,napravio novu brtvu i sad radi ko mina,ustelo ga...ali malo mi se cini da mu je prebogata smjesa na malom gasu jer sam stavio iglu na sredinu,a bila mi je na drugom zubu odozgo(ridi :icon_tongue:)
40km sam napravio do sada,ceka se toplije vrijeme za neku vecu rutu...rox jos spava u mojoj sobi samnom i 3 macke i spaljenim Mopsom Frankyem :laughing7:
Ridi77:
meni je isto mal prebogata na leru i negde do 5 kmh, poslje mi je vrhunska.. a kad stavim na drugi zub motor trokira kasnije jer mi se vrti na 11000, tak da cu tako ostavit, jos kad ce bit proljece se malo sa zrakom igrat, napravio sam jucer oko 50 km i motor ide jebeno do 100 po satu ide sam tak..Koja je na kraju kombinacija tvojeg?
Mikac21:
Dizna mi je 84,ispod neidem nema teorije jer sam na Malossiu imo 82 i idealna je bila,igla na sredini.zrak na jedan krug i orginal lulica,kod tebe?
Ridi77:
Meni je na 3 zubu Dizna 83 bila je ko kava boja, zrak na 1 krug a lulicu nemam samo je veca rupa izbusena jos
ljubo46:
--- Citat: Mikac21 - 29 Siječanj, 2013, 15:30:07 ---Dizna mi je 84,ispod neidem nema teorije jer sam na Malossiu imo 82 i idealna je bila,igla na sredini.zrak na jedan krug i orginal lulica,kod tebe?
--- Kraj citata ---
pa kak ti to radi s originalnom lulicom..to je pre malo zraka jer je njezin fi 15mm..?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju