Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
dakle,,prosvirao je semering na desnoj strani,onoj kod magneta...vidi se mokro i masno i neće vjerovatno zbog njega upaliti,,,,pa me zanima samo dali ima kakva mogućnost da se on izvadi na neki način i stavi novi ili se mora skidati mašina i rastavljati blok da se dođe do njega ili kako šta,,,,tnx )
ok,shvaćam,,,, išupat ću ga lako jer je skoro potrgan a novi kad budem stavljao samo do kraja dokle ide i to je to,,,ili ima nešto na što moram paziti ili neka caka,,,,jbg pitanja su malo jača ali jbg,,,desilo se a druge nemam
Ni slucajno do kraja!!!
Ni slucajno do kraja!!!Ne znam sad napamet ali cini mi se da se 17mm nabija unutra,kazem nisam siguran nek neko potvrdi
hahahaha a da citas malo postove i ne cini ti se dobro btw...alfa nikad nismo do kraja nabijali al ak ti kazes da valja
uzmeš dvije parker vide, uvrneš ih u semering i sa dugačkim klještima ili nečim povučeš van =)ja sam tako skidao, kad staviš novi semering stavi kap boje iza njega jer voli izletit kad se složi sve nanovo pogotovo na piaggiu koji nema onu vilicu kao minarelli
ako ga zakucaš do kraja definitivno će sjest ravno
Semering se stavlja na suho nikakvo ljepilo i pi*darije. Namaze se samo unutarnji dio koji sjeda na radilicu malo uljem.Postoji ljepilo/ucvrcivac za semeringe ...ime se trenutno ne mogu sjetit (mala tubica) ali ako to upotrebljavas skidanje istog se kasnije vrsi jednino uz pomoc zagrijevanje.Najlakse ti je zavidat jednu ili dvije vide i povuc sa kljestima. Mozes i tankom kacavidom itd ali ovo ti je najlakse ako ih prvi put skidas.
...ali ležaj u vrtnji napravi malo lufta između sebe i semeringa...