Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
taj ti je spuh isti vrag ko zx, tt i ostali... malo je bolji zbog rejsing izgleda, rjesenja i kvalitetan dosta...pomeni uzmi polinija prije nego performera jer i kad ti dosadi polini mozes prodat za min 500kn, a za heba ces tesko dobit toliko...
Zasto to mislis? Kad se sve sabere i oduzme hebo moze bit trajnije i bolje rijesenje,prvo zbog snage,drugo sto je sloj kroma jako kvalitetan i u koliko ga ne podere nece zardjat niti promjenit izgled
ako ces kit, pokusaj nabavit polini funky ili topov top line ili giannelli reverse, rekord ili uzmi provjereno, yasuni r...
ma kakva snaga... polinija nek uzme sto ce drzat cjenu i za 10god a hebo ce za dvi-tri vridit 300kn... ta dva spuha nisu nista bolja od tt-a...ako ces kit, pokusaj nabavit polini funky ili topov top line ili giannelli reverse, rekord ili uzmi provjereno, yasuni r...
a top nardo
Ja bih ti više preporučio polini jer to kvalitetan auspuh i zvuk je zadovoljavajuć
Samo sto problem nastane kad progori lak
sto se tice hebo spuga mogu rec da je jako kvalitetan...nisam ga imo al mi jedrug imo na sr-ci i vozo je se na kisi snjegu suncu... i nikad nije ni malo hrdjo a ima preko 4 god.@Hljebaros ljudi da tako hoce radit, odma bi ha ofarbali cim ga kupe !
Ma nije to problem sredit kad progori lak onda lijepo izbrusiš ga da bude šta finiji i onda lijepo opituraš sprejom vatrostalnim
A u ostalom hebo je i jaci i dugotrajniji od tog polinija tako da ne znam zasto bi uzeo polinija osim sto mu je ime bolje razvikano
evo lik iz bijeljine ima polini funky prodat ce ti ga za 130 km , nez koliko je to kn , ali dobar ja ja ga htio uzeti ali mi izasao povoljniji tecnigas http://pik.ba/artikal/2001353/polini-funky-auspuh/ eto ti ga