Općenito > Propisi

prijepis motora

<< < (2/4) > >>

gun_rider:

--- Citat: Schumy1 - 02 Travanj, 2008, 14:40:58 ---Ne trebaju ti starci.

--- Kraj citata ---

da bog da si ti u pravu...ako jesi onda ću postat vlasnikon jedne pile uskoro nadam se :binkybaby:

Schumy1:
Znam sigurno da ti netrebaju starci jer sam ja nedavno kupio skut,a imam 16 god. i nisu mi trebali starci.

gun_rider:

--- Citat: Schumy1 - 02 Travanj, 2008, 22:19:53 ---Znam sigurno da ti netrebaju starci jer sam ja nedavno kupio skut,a imam 16 god. i nisu mi trebali starci.

--- Kraj citata ---

aj super zato jer mi starci nedaju motor, a ovako ga ja kupim, prepišem na sebe i onda nek oni pizde koliko oće motor je moj :icon_biggrin:

Schumy1:

--- Citat: gun_rider - 02 Travanj, 2008, 22:31:16 ---
--- Citat: Schumy1 - 02 Travanj, 2008, 22:19:53 ---Znam sigurno da ti netrebaju starci jer sam ja nedavno kupio skut,a imam 16 god. i nisu mi trebali starci.

--- Kraj citata ---

aj super zato jer mi starci nedaju motor, a ovako ga ja kupim, prepišem na sebe i onda nek oni pizde koliko oće motor je moj :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

A nije ti to baš pametno,

gun_rider:

--- Kraj citata ---

Ne daji više izjave ako neznaš šta govoriš...evo mene taman od javnog bilježnika i NEMOŽE se prepisat na tebe bez staraca ako nemaš 18.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju