Općenito > Propisi
prijepis motora
gun_rider:
ovako...oćem kupit nešto od 50ccm...registrirano. koji je postupak? odem sa vlasnikom u javnog bilježnika i ovjerim kupoprodajni ugovor, koliko novaca mi triba za to? kad napravim to, šta je sljedeće? jel se plaćaju kakvi porezi, koliko bi me to sve skupa para ispalo?
i ono najbitnije šta san tia pitat...sa 16 godina i osobnom jel tribam vodit starce sa sobom u javnog bilježnika ili sve mogu sam?
Goran:
Kad kupiš motor ideš kod javnog bilježnika ovjeriti kupoprodajni ugovor, to te košta oko 46 kuna!!!Pa na poreznu upravu platiti porez a cijena poreza ovisi o godini proizvodnje i kubikaži, kad platiš porez na policiju sve to opet ovjeriti i ti si novi ponosni vlasnik!!!
nema veze što imaš 16 godina, motor glasi na tebe i to je to!!! :happy6:
gun_rider:
danas san se malo raspitiva ali i dalje mi ostaje dosta toga nejasno...
jasna mi je ta stvar, sa vlasnikom u bilježnika, kupoprodajni, u napomenu da ostavlja tablice, na policiju odnit tablice i prometnu da promine vlasnika, vrate mi to i stvar je gotova. a poreza valjda ni nema na 50ccm?? :icon_scratch:
i ključna stvar...JEL MI TRIBAJU STARCI KOD SVEGA TOGA??? osobnu imam, potpis je na njoj i sve...jel puše oni to???
Schumy1:
Ne trebaju ti starci.
igor.sb:
50ccm ne placas porez
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju