Tehnički kutak > Garaža

Evo i mog SF-a!

<< < (37/40) > >>

Groš:
dizna ti dođe 15 kn i malosii red sponge oko 50 kuna...i karb ti je najjednostavnije složit! lakše od rolica promjenit! Dizna s filterom ce ti dat više snage..a potrošnja povećat minimalno..niti nećeš primjetit! Stavim ti slike kako karb složit ako želiš..

sladjan94:
Raja izvadio sma blokadu sad je sve 5!Vuce ko lud ali i dalje nisam stavio federe!Blokadu sma izvuko na taj princip malo burgijo po varu i onda zavuko armaturu koja je odozdo savejnea i udaro i iscupo sam je!Nego sad imam malu rupu u ubrzanju pri samom staru dok ne primi gas!Samo jos nisam testirao koliko ide iz razloga sto je prednja guma izduvana pa cekam kompresor da je naduvam i ide test voznja :D!  :headbang:

Groš:
nikad nečeš izvuć najbolje iz spuha dok ne napraviš kaj sam ti reko...a ti sad vidi..dal se ispalti kupit novi spuh i stavit ga na skut samo radi šminke...

kurbla001:

--- Citat: Groš - 04 Ožujak, 2012, 12:27:41 ---Ljepo sam ti gore objasnio! Ako me neželiš slušat prodaj spuh...jer drugo neceš postić.. Bez dizne nečeš ništa moć složit! Ne pišem ti napamet,iam peugeota vivacity iste frge imaju i tvoj i moj i iste probleme sam imao..dok nisam stavio diznu 64 i red sponge filter u airbox..i poslje sam tako radio na još dva speedfighta..serisjka dizna je 50,52 il 54 ne sjećame se točno.i nece ti pomoć dizan veća 5-6 brojeva..minimalno mora bit 60,al 64 i red sponge je idealna kombiancija!! Govorm iz iskustva! Kad tako složiš očekuj brzinu s zxom 90..pa i više..

--- Kraj citata ---

dok nisam imao gotovu mašinu s kit gore vozio sam na serijali, i imao sam doznu 60 -prerađeno za gurtnera, red sponge, i sve što ide uz zx-a..na serijali,,sad na tuning mašini je to druga priča...ali eto meni je bilo odlično sa diznom 60.....al sve u svemu manja ne dolazi u obzir.....  :headbang: :headbang: :icon_thumright:

sladjan94:
Koliko se potrosnja moze povecati sa vecom diznom npr 60-65!Nije mi to problem staviti diznu i sve ali sma cuo da treba i smjesu onda stelat i sve sad nez ajde objasnite malo pa da vidim mozda narucim sponge i diznu vecu!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju