Tehnički kutak > Garaža

Evo i mog SF-a!

<< < (38/40) > >>

kurbla001:

--- Citat: sladjan94 - 04 Ožujak, 2012, 16:15:51 ---Koliko se potrosnja moze povecati sa vecom diznom npr 60-65!Nije mi to problem staviti diznu i sve ali sma cuo da treba i smjesu onda stelat i sve sad nez ajde objasnite malo pa da vidim mozda narucim sponge i diznu vecu!

--- Kraj citata ---
ne možda nego sigurno,,, i dizne i sponge...a za smjesu to ćeš po boji svijećice vidjet kako je ok.....ali za početak samo zamijeni diznu , upali i vidi kako se ponaša...onda od tud kreni sa štelanjem.......jbg da si mi bliže posudio bih ti ja dizne ,,,ali što je tu je....a potrošnja nešto sitno ....

B.E.R.O.:
Pricate gluposti motor radi sa 50 diznom bez problema i ZX-om rupu u ubrzanji imas zbog oprugica namontiraj oprugice i bit ce sve u redu.
Ja na svom imam ZX i diznu 54 cura mi ima Gianellia i diznu 50,prijatelj mi ima Vivacity-a i Zx i diznu 50.
Sa diznom 50 skuter radi bez problema i jos jednom sa vecom diznom neces dobiti nista osim vece potrosnje!!!
 :dontknow: :dontknow:

sladjan94:
Ok i ja mislim da mi ne treba dizna zadovoljan sam kako povlaci samo eto u startu samo jednu sekundu dok eto samo primi gas i odma leti cupa!Znaci zadovoljan sam kako ide do 85 navuce sad pa sad snimit cu mozda sutra ubrzanje danas sam zab i tako!Namontirat cu i opruge ovih dana!

sladjan94:
Ajde sad raja dajte mi neke prijedloge sta bih mogao da uradim na skutu da nije bas preskupo i da nije prezahtjevno :D cilj je bio uzeti spuh i malo to uriktati!To sam postigo sad idemo dalje :D ako neko ima jos neku ideju pa da vidimo dal se moze i sta se moze tu u raditi ;)

Tomi_ZG:

--- Citat: sladjan94 - 05 Ožujak, 2012, 22:25:36 ---Ajde sad raja dajte mi neke prijedloge sta bih mogao da uradim na skutu da nije bas preskupo i da nije prezahtjevno

--- Kraj citata ---
Stavi drugi variomat,nekaj tipa multivar,speedcontrol...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju