Tehnički kutak > Garaža
Evo i mog SF-a!
Groš:
nece ti skuter ici nikako,bez dizne barem 60..idelana je dizna 64 i malossi red sponge u aribox! rolice od 6,7 do 7 grama..ispod 6,7 ce se prevrtavat!! i kod tebe je greška premala dizna! Moraš karb malo preradit da možeš stavit dizne m6 od dellorta frge..jer serijska frga od peugeota gurtner 12 ima rijetke dizne i nemožeš ih nabavit...samo malo odrežeš cjevćicu na frgi kud ide dizna i onda našarafiš m6 diznu i staviš čašicu normalno.. idealana dizna je 64!! 3 puta sam tako radio i to je provjerana kombinacija..s org diznom motor s zx-om il tt-om nema snage!! guši se i nemože preko 60..65...
sladjan94:
Pa sta sad da radim na kraju neki kazu da ne treba dizna neki kazu da treba sta da radim?Ne bih mjenjao diznu ali ne kontam stvar ako je isao sa serijskim spuhom 80-85 i imao snage dosta sad kad sam stavio zx gusi se zar nebi trebao ko jeste da ide kao i sa prosilm puhom pa cak i bolje!Ne bih mjenjao diznu samo bi da postignem vecnu snagu motora i brzinu akonista bar 80-85 kako je bilo!A karb nista ne bih rezao i ovako kad ga perem strahujem dal cu nesto da sj**** ili tako nesto a kamol da rezem u njemu nesto! Recite mi odmah dal je moguce postici ista bez vece dizne?Ako nije zx danas ode na prodaju!
kurbla001:
--- Citat: Groš - 04 Ožujak, 2012, 10:15:46 ---nece ti skuter ici nikako,bez dizne barem 60..idelana je dizna 64 i malossi red sponge u aribox! rolice od 6,7 do 7 grama..ispod 6,7 ce se prevrtavat!! i kod tebe je greška premala dizna! Moraš karb malo preradit da možeš stavit dizne m6 od dellorta frge..jer serijska frga od peugeota gurtner 12 ima rijetke dizne i nemožeš ih nabavit...samo malo odrežeš cjevćicu na frgi kud ide dizna i onda našarafiš m6 diznu i staviš čašicu normalno.. idealana dizna je 64!! 3 puta sam tako radio i to je provjerana kombinacija..s org diznom motor s zx-om il tt-om nema snage!! guši se i nemože preko 60..65...
--- Kraj citata ---
da to se riješi tako da se odreže malo stijenke od dizne mislim za nekih 1mm ili nijansu više...i onda će valjati....isprobano...
na gurtneru 12
--- Citat: sladjan94 - 04 Ožujak, 2012, 11:10:35 ---Pa sta sad da radim na kraju neki kazu da ne treba dizna neki kazu da treba sta da radim?Ne bih mjenjao diznu ali ne kontam stvar ako je isao sa serijskim spuhom 80-85 i imao snage dosta sad kad sam stavio zx gusi se zar nebi trebao ko jeste da ide kao i sa prosilm puhom pa cak i bolje!Ne bih mjenjao diznu samo bi da postignem vecnu snagu motora i brzinu akonista bar 80-85 kako je bilo!A karb nista ne bih rezao i ovako kad ga perem strahujem dal cu nesto da sj**** ili tako nesto a kamol da rezem u njemu nesto! Recite mi odmah dal je moguce postici ista bez vece dizne?Ako nije zx danas ode na prodaju!
--- Kraj citata ---
stavi veću par brojeva, trebat će 100%, jer taj spuh nije kao serijski.... posudi ako možeš od nekoga pa vidi koja je idealna, 5-6 brojeva( dizni) veće od te koja je sad.....
a ako si već slomio taj var od blokade malo je sad uguraj unutra malo više da možeš taj var poturpijati kao što je već netko napomenuo i onda uzmi veliki čaval 10 ili 12 i pridrži ju klještima i s onom glavom izvuci van, isprobano radit će....heheheheh
evo ovako nešto :::
Tomi_ZG:
Evo gore ti sve piše,pa nećeš radi dizne prodavat novi spuh,samo ćeš pare popušit bezveze
Groš:
Ljepo sam ti gore objasnio! Ako me neželiš slušat prodaj spuh...jer drugo neceš postić.. Bez dizne nečeš ništa moć složit! Ne pišem ti napamet,iam peugeota vivacity iste frge imaju i tvoj i moj i iste probleme sam imao..dok nisam stavio diznu 64 i red sponge filter u airbox..i poslje sam tako radio na još dva speedfighta..serisjka dizna je 50,52 il 54 ne sjećame se točno.i nece ti pomoć dizan veća 5-6 brojeva..minimalno mora bit 60,al 64 i red sponge je idealna kombiancija!! Govorm iz iskustva! Kad tako složiš očekuj brzinu s zxom 90..pa i više..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju