Tehnički kutak > Garaža
Evo i mog SF-a!
B.E.R.O.:
To sto je roze,narancaste i sive boje izgleda kao kamen na sipci,za brusit zeljezo ide u busilicu i mora biti tanje da moze uci u granu.
:dontknow: :icon_thumright:
kurbla001:
heheh
--- Citat: ivan_speedy - 02 Ožujak, 2012, 20:50:43 ---Kako ovaj ZX lijepo izgleda,dok je nov :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da lijep je, ali nakon nekog vremena neće bit, ja sam kupio isti a kasnije sam se za**bo što nisam uzeo kromirani, ali ok...
kog briga.....
Sladjan94-- za ove šuste, za to si napravi jednu kratku šipku sa kukom naprijed s kojom ćeš lako navuć šuste na kuplung...
sladjan94:
Ok potrazit cu ove dijelove za rezanje i brusenje pa cu nesto uraditi valjda ce izaci na dobro!!!A za zx sta bih sad nisam mogao naci krom pa sma uzeo ovaj a i nisam imao pare bas za krom! I za sipku sam bas gledao neke slike pa cu pokusati je skuciti na kraju i sa njom natezati federe!!Ali me i dalje brine ova blokada :D nez ako ne nadjem taj dio z brusiti i sjeci cime da sjecem nez ziv sta cu!Odio bi neko majstoru ali nez dal mi je i to pametno!!Ima majstora pa ce namjerno to uglaviti pa jos uzeti jos love da ga odsjeku i opet prevare!Sve za pare!Sutra javljam rezultate!P ce mo vidjeti!
Uploaded with ImageShack.us
To je to sad nez dal se bas lijepo vidi ali eto!Nije to meni tesko i skinuti var i sve ali je tesko iscupati odozdo!Konto sam nesto uzeti pa odozdo potkaciti blokadu pa je izvuci nekako ali je kasno bilo vcrs nije se vidilo dobro i prekino sam radove!Sutra cu nesto improvizovat a i kljesta sam obezbjedio za federe evo sad mi bas drug poslo poruku da dodjem po njih da mu ne trebaju sutra!
ivanm:
ne moraš nužno imat biax, makar je s njim lakše..
veliki odvijač zaglavi u sredinu, i cimaj lijevo desno dok var ne pukne.. izvuci blokadu.. kasnije možeš malom turpijom skinut ostatak vara..
sladjan94:
Ok druze puno hvala sutra javljam rezultate valjda ce sve ispast kako treba!Var je puko samo nez vise sta ga drzi ;) u glavnom javit cu i staviti slike takodje i zvuk i ubrzanje!Sramota bi me bio da ste danas vidjeli ubrzanje sa blokadom :D kroz ulicu od 300 metara pun gas do kraja ulice 60kmh :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju