Tehnički kutak > Garaža

Evo i mog SF-a!

<< < (34/40) > >>

sladjan94:
Nisam nabavio prednji dio airboxa jer sam vratio ono kao crijevo manjeg precnika sad je ok sto se tice toga svega samo eto ovo me sad zeza!Blokada kao da je od kristala a ne od zeljeza tj od nekog vara nema boga da je skinem!Postoji li mogucnost ako nastavim sa udaranjem da ona uleti dole kroz spuh pa da je ne mogu izvaditi nego da sjecem spuh?Nez cime da skidam tj da je vadim totalno sam poludio tuko sam i sarafcigerom udaro cekicem idarko svim i svacim!Burgijom nema cime nisam ali kao da je i dalje zakovana!Bio je jedan jedini var i nikako da se pomjerI!Dajte neku ideju kako da je izvadim lakse odozdo?

B.E.R.O.:
Mora ici gore ako ti uleti unutra nece je ni bog izvaditi.
 :dontknow:

Lagano obrusi var i iscupaj je van spicangama!!!
 :icon_thumright:

sladjan94:
Ali ne ide nema sanse ni gore ni dole sada!Nez burgijom ne mogu nista vise uraditi tome a nemam onaj nastavak kao brusilica mala sto reze da odrezem to i izvadim!Poludicu jos ako uleti unutra zapalicu i auspuh i motor :D!Dajte neku ideju jedonstavniju cime da izvadim imal ko kakvu improvizaciju za to?Jaoooooo!

B.E.R.O.:
kupis brus na busilicu obrusis i gotovo.
bolje i to nego pi*dariju napraviti.
 :dontknow: :dontknow:

drugog nacina nema.
 :icon_thumright:

sladjan94:
Sutra cu napraviti nesto danas ne mogu nista jer ne vidim nista!Ajd posalji mi sliku tog brusa nekog pa mozda nadjem u komsiluku!Konto sam precvukat blokadu na 2 dijela onaj manji dio i ako upadne unutra moze izletit napolje a ovaj veci dio izvadit lako!Bice mozda problema ali kad vec pravim da se napravi to jer ovako nema sanse da se moze vozit!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju