Tehnički kutak > Garaža
Evo i mog SF-a!
B.E.R.O.:
--- Citat: sladjan94 - 03 Ožujak, 2012, 16:23:43 ---Koju sad blokadu bog te mazo? :D Gdje to bude?
--- Kraj citata ---
Na ulazu u granu od auspuha imas zapikanu cijev u obliku lijevka,obrusis taj var i izvadis tu cijev.
To ti je blokada skini auspuh i pogledaj unutra.
Oprugice moras stavljati jer neces imati starta uopce sa dvoje motor ce ti jedva krenuti treba ti okretaja a oni sluze da kvacilo otpusta na vecim okretajima jer svi rezonantni ausopusi rade na vecim okretajima.
Rolice stavi tek kasnije kad stavis oprugice i ustelas motor,ali mislim da ce ti biti prelagane.
:dontknow: :dontknow:
Probaj.
Diznu mogao bih vecu ali moze raditi i sa 50,neces dobiti nista sa vecom diznom osim vece potrosnje.
Nista sto je vrijedno spomena potrosnje 1 + litre goriva.
U mojoj temi imas kako se namjesta plovak i sat od goriva detaljno opisano.
... ako ti nije sta jasno pitaj!!!
:icon_thumright:
sladjan94:
Ok pogledat cu ali msm da neam tu blokadu na spuhu!Ma dobro plovak mi i nije toliko bitan al svakako cu pogledat na temi kako se to radi!Diznu isto nisam naumio mjenjat!Samo me brine sad ovo ubrzanje i snaga koje rolne konkretno trebaju posto ocu da odma u pon narucim!
B.E.R.O.:
Imas blokadu. :headbang:
1000 %
A kad ustelas karb na auspuh,mozda ce ti biti i te dobre 6.5 grama probaj pa ces vidjeti ako ne onda 8,9 grama.
:dontknow:
sladjan94:
Evo skidam blokadu imam je sad skino spuh i ima skidam trenutno var ali tesko ide udaram ssarafcigerom i cekicem nemam adekvatiniji alat!A nez sta na karbu da postealm vise ;)
B.E.R.O.:
--- Citat: sladjan94 - 03 Ožujak, 2012, 17:00:10 ---Evo skidam blokadu imam je sad skino spuh i ima skidam trenutno var ali tesko ide udaram ssarafcigerom i cekicem nemam adekvatiniji alat!A nez sta na karbu da postealm vise ;)
--- Kraj citata ---
Ako nemas onaj brus sto ide na busilicu,uzmi borer,svrdlo ili burgiju ( kolko naziva za jednu stvar ;D ),i sa njom lagano izbusi var i onda izvuci.
Vidjet ces kad skines blokadu pa kad ga provozas hoce se gusiti,pa postelas smjesu jer drugaciju smjesu ce traziti sa ovim auspuhom.
Oprugice obavezno stavi. :icon_thumright:
Ej jesi nabavio onaj prednji dio airbox-a??
:icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju