Tehnički kutak > Garaža
Evo i mog SF-a!
sladjan94:
Sve namontirano ocisceno sve i sve radi kao sat!Onda sam provozo motor i ide ko zmaj!E onda kad sam stavio rolnice one 6,7grama sto sma dobio uz spuh i onda je isao dobro ali to sve sa serijskim auspuhom!Onda sam kasnije stavio zx!Nema snage motor koliko je imao prije sa onim spuhom!Karb sam ostelo valjda dobro i svjecica BR8HS je smedjkaste boje svijetlo smedjkaste msm da je to ok!Nisam stavio federe dal je to moguce da zbog njih motor nema snage pri startu i u krajnjoj sam vozio jedva 60 navuko!Dal je stos u federima?
Uploaded with ImageShack.us
Na ovoj slici je ono sto sma govorio da plovak laze u njemu je mozda litra goriva a digla se kazaljka toliko!
Evo i dizne na njoj pise 50 ako je to dizna :D
Na ovoj slici se vidi kako mjenja boju znam da treba da promjeni boju zbog temp ali na grani gore je lak obgorio skoro kao crno!Dal tako treba ili sta!Ali na to se ne moze uticati ja msm kako je tako je!
Sad pomazite govorite da se bar vrati onolika snaga kao prije ako ne moze vise da bude nek samo bude kao prije jer sad nije ni u pola kao prije a nez dal je do federa ili sta?
Rox-Rab:
bit ce ti preteske rolice,federi nemaju veze s brzinom oni su samo za start
sacekaj bera il nekog da ti tocno kaze za gramazu :icon_thumright:
sladjan94:
Ok pomagajte kako znate :D A postoji li sansa da on ide malo vise od 80 tj 90 kako mi rekose mogucnost kad se posteluje da ide i do 20kmh brze :D ajde javljajte pa da narucim to u ponedeljak da ide kao zmaj ;) A bojim se da su ovi federi pre tvrdi za kvacilo?Pa zato se ne kanim muciti sa njima pa ako ne bude u redu da moram da skidam mukom :D Ajde bero dolazi vise i pomazi :D ili ko zna vec :D
B.E.R.O.:
Jesi ti izvadio blokadu iz auspuha??
:icon_scratch:
sladjan94:
Koju sad blokadu bog te mazo? :D Gdje to bude?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju