Tehnički kutak > Garaža

Evo i mog SF-a!

<< < (31/40) > >>

sladjan94:
Ok ocisticu sutra sve dobro!Pa javljam rezultate! pozz

sladjan94:
Ljudi pomazite hitno je!U toku su radovi neki na skutu pa sam uletio na cas da vas pitam u vezi vakum ventila!Znaci nesto me oko njega zeza kad pirim u onu cjevcicu gdje se ustekava vakum crijevo nema sanse da kroz njega prodje vazduh a kroz ovo drugo crijevo od goriva kad pirim onda moze izlazi vazduh gore prema rezervoaru ili obrnuto!Kako da provjerim da li radi vakum ventil posto vidim da nesto nije u redu tu sa njim ajde pomozite brzo hitno mi je!  :hello:

Rox-Rab:
povuces ustima zrak iz cijevcice od vakuma i gorivo mora izlazit na drugoj cijevcici za gorivo

sladjan94:
Ja sam probao da duvam u tu vakum cjevcicu ali nema reakcije nikakve kao da je postopano!Sad nez dal da vucem il da duva? :) Sad je skinut trenutno pa ne moze ici gorivo dal treba da ide kroz njega vazduh ili nista?

Rox-Rab:

--- Citat: sladjan94 - 03 Ožujak, 2012, 11:09:08 ---Ja sam probao da duvam u tu vakum cjevcicu ali nema reakcije nikakve kao da je postopano!Sad nez dal da vucem il da duva? :) Sad je skinut trenutno pa ne moze ici gorivo dal treba da ide kroz njega vazduh ili nista?

--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju