Tehnički kutak > Garaža

Evo i mog SF-a!

<< < (25/40) > >>

Ivan_drifter:

--- Citat: B.E.R.O. - 27 Veljača, 2012, 17:12:55 ---Drifteru popusi ti bero  k...
 ;D ;D

--- Kraj citata ---
oooo  pederu znao sam ja kad sam te upoznao da si ti gej,a ona "cura" ti je susjeda!

sladjan94:
Ok hvala sutra stize i ipak je poslao zx a ne zx-r!Problem je u tome sto u novih ovih zx-r brzo odu topovi izgorjevaju tj vuna u njima valjda nesto nije u redu sa njima pa nije bilo isporuke duze vrijeme!Tako da sam narucio zx i roba stize sutra trebalo je danas ali zbog tog problema stize sutra!Lijepo je i vrijeme pa cu to malo sve precistit a narucio sam i crijeva (vakum i c za gorivo) sve cu promjeniti NGK BR7HS 4 eura i jos nekih djelova za kurblu i to!Pa polako da to postelam kako treba napokon i da se vozi ;) A za filter cu da vidim valjda ga ostavim! :icon_thumright: pozz

ivan_speedy:

--- Citat: sladjan94 - 29 Veljača, 2012, 21:50:26 ---Ok hvala sutra stize i ipak je poslao zx a ne zx-r!Problem je u tome sto u novih ovih zx-r brzo odu topovi izgorjevaju tj vuna u njima valjda nesto nije u redu sa njima pa nije bilo isporuke duze vrijeme!Tako da sam narucio zx i roba stize sutra trebalo je danas ali zbog tog problema stize sutra!Lijepo je i vrijeme pa cu to malo sve precistit a narucio sam i crijeva (vakum i c za gorivo) sve cu promjeniti NGK BR7HS 4 eura i jos nekih djelova za kurblu i to!Pa polako da to postelam kako treba napokon i da se vozi ;) A za filter cu da vidim valjda ga ostavim! :icon_thumright: pozz

--- Kraj citata ---
Samo stavi slike i zvuk da cujemo kak se cuje to  :icon_thumright:

B.E.R.O.:

--- Citat: Ivan_drifter - 29 Veljača, 2012, 18:35:07 ---oooo  pederu znao sam ja kad sam te upoznao da si ti gej,a ona "cura" ti je susjeda!

--- Kraj citata ---
Pa da,znaju svi na forumu kakve ja susjede imam!!!
 :headbang: :headbang:

Nemoj stavljeti filter ocistis karburator jednom godisnje i to je to.
Da je filter trebao biti tamo proizvodjac bi ga stavio!!!
 :dontknow: :dontknow:
... i ne slusaj Driftera on ti nema pojma i on ti je zao i ne zeli ti nista dobro!!!
 ;D

sladjan94:
Ok to cu jos vidjeti za filter!Sad me jebe dal mogu prat karb znaci iskopcati vakum crijevo i ono drugo a da ne prosipam gorivo tj vadim iz reza?Ja sam prije vadio svo gorivo pa onda prado mislio sam da ce curiti?Malo sam vas smorio sa ovim kletim pitanjima :D ali jbg sta ces niste se ni vi nauceni rodili :D hahah :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju