Tehnički kutak > Garaža
Evo i mog SF-a!
Jet Force C-tech:
ostavi ti slobodno filter ja nisam mogo nac org filter pa sam uzeo od kola neki manji i stavio...
a sto se tice goriva kad iskopcas samo dignes crjevo da stoji vertikalno i rjesen problem ! :icon_thumright:
B.E.R.O.:
--- Citat: sladjan94 - 29 Veljača, 2012, 22:28:59 ---Ok to cu jos vidjeti za filter!Sad me jebe dal mogu prat karb znaci iskopcati vakum crijevo i ono drugo a da ne prosipam gorivo tj vadim iz reza?Ja sam prije vadio svo gorivo pa onda prado mislio sam da ce curiti?Malo sam vas smorio sa ovim kletim pitanjima :D ali jbg sta ces niste se ni vi nauceni rodili :D hahah :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Ako je vakum ispravan nece ti curiti gorivo iscurit ce ti ono sto ima u crijevu.
A ako nije ispravan onda ce ti curiti dok ti svo gorivo iz rezervoara ne iscuri!!
:dontknow: :dontknow:
sladjan94:
Ok ok u subotu krecu radovi nadam se da ce sve biti na kraju ok ;)
sladjan94:
Evo stigli napokon i moji djelovi :D
Stigo spuh i jos neke sitnice!
Evo slika:
Uploaded with ImageShack.us
Sad me zanima kako da navucem ove *ebene federe postu su tvrdi kao k***!Dal moram stavljat diht masu na spuh kad budem stavljao ili ne mora?Ostalo sve ide lako sutra sve montiram ako bog da i ako budem imao kompresor posto stari nesto treba farbati pa eto!Al u glavnom sutra ide osim ako ne mognem navuci federe!Sta kazete na djelove? :hello:
ivan_speedy:
Kako ovaj ZX lijepo izgleda,dok je nov :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju