Tehnički kutak > Garaža
Evo i mog SF-a!
Ivan_drifter:
uz zxa crveni federi koje dobijes uz spuh i 6,7 g polini rolice su dobitna kombinacija :icon_thumright: :icon_thumright:
zajebi beru nema on pojma on se vozi po ravnicama i najvece brdo mu je bundeva :toothy3: :toothy3: :toothy10: :toothy10:
B.E.R.O.:
--- Citat: Ivan_drifter - 27 Veljača, 2012, 12:33:24 ---
zajebi beru nema on pojma on se vozi po ravnicama i najvece brdo mu je bundeva :toothy3: :toothy3: :toothy10: :toothy10:
--- Kraj citata ---
Drifteru nabije te bero na k...
;D ;D
sladjan94:
Kod mene nema ni brezuljka samo ravnica ;) osim kad idem do nasipa kraj save :D hahahaha stize zx za par dana narucen je! :headbang:
sladjan94:
Narucen je zx-r,svjecica br7hs ako se ne varam i ako je to ta sto imam sad na njemu!Zupcanik kurble i zvjezdasta sajbica koja stoji na ventivaru ona pomocu koje se zavrti radilica!I jos nekih sitnica!Stigao je i onaj produzetak za airbox ja msm da ce sad sve biti sve 5!Pozz slike stizu cim stigne roba i zatim i kad se namontira ;)!
Ivan_drifter:
--- Citat: B.E.R.O. - 22 Veljača, 2012, 20:22:51 ---Pa kad nitko nece da mu objasni,dosadilo mi je gledati decka kako se muci!!!
:dontknow:
Sad ti valjaju slike tocnije ja ih vidim!!!
:icon_thumright:
Sta ce ti onaj filter za gorivo,skini to nije ti potrebno jer na vakum pumpi imas sito koje sprijecava da necistoca dodje do karburatora!!!
--- Kraj citata ---
jebi ti to!, samo ostavi filter i po potrebi zamjeni! jer u hr je lose gorivo i mene jebe ako ga nemam nakon nekog vremena!, a u bih je jos gore gorivo! za srbiju neznam!, al ostavi si filter i samo ga zamjeni nakon odredenih broj kilomeetara jer se oce postopat makar tako neizgleda!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju